Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramiz Kaan OKTAR/SERDİVAN(Sakarya), (DHA)- SAKARYA´nın Serdivan ilçesinde Serdar Erdoğan ve Yasemin Erdoğan çifti, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kendilerine gelemeyen kızı ve torununun bayramlarını evlerinin önüne giderek kutladı.

        Serdivan ilçesinde yaşayan Serdar Erdoğan (66) ve Yasemin Erdoğan (65) çifti, koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kendilerine bayramlaşmaya gelemeyen kızları Esra Keskin (33) ve torunları Duru Keskin´in (7) evlerinin önüne giderek balkondan bayramlaştı. 65 yaş üstü için verilen sokağa çıkma izninde ilk olarak kızı ve torununa koşan Erdoğan çifti, torunlarıyla uzaktan bayramlaştı.

        İlk kez bir bayramda büyüklerin küçükleri görmek için yola çıktığını belirten Serdar Erdoğan, "Önceden çocuklar geliyordu, şimdi yaşlılar gidiyor çocukların evlerine. Artık bu Covid-19 belası bitene kadar böyle. Eski bayramlarla kıyaslanamaz bile. Önceden insanlar öpüşür, sarılır ve hasret giderirdi, ama maalesef bu hastalıktan dolayı insanlar dışarı bile çıkamıyor" dedi.

        Anne ve babasının kendisiyle bayramlaşmak için evinin önüne geldiği Esra Keskin, "Kimse dışarı çıkamıyor, herkes için ilginç bir bayram. En azından anne ve babam ziyarete geldi ve bizim için bir nebze iyi oldu. İnşallah bugünler bir an önce biter, hepimiz için en hayırlısı neyse onun olmasını istiyoruz" diye konuştu. DHA-Genel Türkiye-Sakarya / Serdivan Ramiz Kaan OKTAR

        2020-05-24 15:20:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa