Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramiz Kaan OKTAR/ARİFİYE (Sakarya), (DHA)- SAKARYA´nın Arifiye ilçesinde yaşayan Fatma ve Asım Safitürk çifti, görevi başında şehit edilen Kaymakam oğulları Muhammet Fatih Safitürk´ün mezarı başında dua edip, gözyaşı döktü.

        Mardin´in Derik ilçesinde 2016 yılında silahlı saldırıyla şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk´ün mezarını, Sakarya´nın Arifiye ilçesinde yaşayan annesi Fatma Safitürk ile babası Asım Safitürk, ziyaret etti. 65 yaş ve üzeri vatandaşlara verilen sokağa çıkma izni sayesinde mezarlığa gelebilen çift, dua edip, gözyaşı döktü.

        Acılı baba Asım Safitürk, "Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün milletimizin biraz sönük geçse de Ramazan Bayramı´nı tebrik ediyorum. İnşallah en kısa zamanda bu aşılacaktır, milletimizin sağ duyusu ve tedbirlere uyularak. Allah´tan milletimize sağlık, afiyet, birlik ve beraberlik nasip etmesini niyaz ediyorum. İnşallah bu sevilmeyen günler geride kalacak ve daha çok mutlu günlere ulaşacağımıza inanıyorum" dedi. 

        DHA-Genel Türkiye-Sakarya / Arifiye Ramiz Kaan OKTAR

        2020-05-24 14:54:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa