Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Müzik Sağlık çalışanları için dev konser
        • 1

          Bu geceyarısı dünyanın dört bir yanından yüzlerce sanatçı koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanları için eşi benzeri görülmemiş bir konser verecek. Kuratörlüğünü Lady Gaga'nın yaptığı konsere sanatçılar evlerinden bağlanıp şarıkılarını seslendirecek.

        • 2

          Uluslararası alanda en geniş katılımlı sivil hareketlerden biri olan Global Citizen ve Dünya Sağlık Örgütü’nün ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen ‘One World: Together at Home’ konseri Türkiye saatiyle bu gece yarısından sonra sabaha karşı 03.00'da başlayacak. Konser Global Citizen’ın internet sitesi, sosyal medya hesapları ve YouTube'dan izlenebilecek.

        • 3

          1985’te düzenlenen Live Aid’den bu yana görülen en büyük yıldızlar karması olacak konser Ortadoğu, Kuzey Afrika, Asya Pasifik, Fransa, Kuzey Amerika ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 43 bölgede canlı olarak yayımlayacak. Yayın 8 saat sürecek.

        • 4

          Stephen Colbert, Jimmy Kimmel ve Jimmy Fallon'ın sunacağı muhteşem etkinliğe 100'den fazla sanatçı katılacak.
          İşte o isimler:

        • 5

          ADAM LAMBERTALICIA KEYSAMY POEHLERANDRA DAYANDREA BOCELLIANGÈLEANITTAANNIE LENNOXAWKWAFINABECKY GBECKY LYNCHBEN PLATTBILL AND MELINDA GATESBILLIE EILISHBILLIE JOE ARMSTRONGBILLY RAY CYRUSBLACK COFFEEBRAUN STROWMANBRIDGET MOYNAHANCAMILA CABELLOCASSPER NYOVESTCELINE DIONCHARLIE PUTHCHRIS MARTINCHRISTINE AND THE QUEENSCOMMONCONNIE BRITTONDANAI GURIRADAVID & VICTORIA BECKHAMDELTA GOODREMDON CHEADLEEASON CHANEDDIE VEDDERELLEN DEGENERESELLIE GOULDINGELTON JOHNERIN RICHARDSFINNEASHEIDI KLUMHENRY GOLDINGHOZIERHUSSAIN AL JASSMIIDRIS AND SABRINA ELBAJ BALVINJACK BLACKJACK JOHNSONJACKY CHEUNGJAMEELA JAMILJASON SEGELJENNIFER HUDSONJENNIFER LOPEZJESS GLYNNEJESSIE JJESSIE REYEZJIMMY FALLONJIMMY KIMMELJOHN LEGENDJUANESKACEY MUSGRAVESKEITH URBANKERRY WASHINGTONKESHATHE KILLERSLADY ANTEBELLUMLADY GAGALANG LANGLESLIE ODOM JR.LEWIS HAMILTONLIAM PAYNELILI REINHARTLILLY SINGHLINDSEY VONNLISA MISHRALIZZOLL COOL JLOLA LENNOXLUIS FONSILUPITA NYONG’OMALUMAMAREN MORRISMATT BOMERMATTHEW MCCONAUGHEYMEGAN RAPINOEMICHAEL BUBLÉMILKY CHANCENATTI NATASHANIALL HORANNOMZAMO MBATHAOPRAH WINFREYPAUL MCCARTNEYPHARRELL WILLIAMSPIERCE BROSNANP.K. SUBBANPICTURE THISPRIYANKA CHOPRA JONASRITA ORATHE ROLLING STONESSAM HEUGHANSAM SMITHSAMUEL L JACKSONSARAH JESSICA PARKERSASHA BANKSSEBASTIÁN YATRASHAH RUKH KHANSHAWN MENDESSHERYL CROWSHO MADJOZISOFI TUKKERSTEPHEN COLBERTSTEVIE WONDERSUPERMTAYLOR SWIFTTIM GUNNUSHERVISHAL MISHRAXAVIER WOODSZUCCHERO

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa