Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Şafak Sezer'den Kerem Bürsin'e: Daha çok ekmek yemesi lazım!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Kültür Yolu etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sinema söyleşisine katılmıştı. Oyuncu, gazeteci Ömür Sabuncuoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide Türk meslektaşlarına göndermede bulunmuştu.

        Kerem Bürsin
        Kerem Bürsin

        "DİLİM VARMIYOR"

        "Amerika'daki setlerle Türkiye'deki setleri kıyaslarsan en büyük fark ne?" sorusuna Bürsin, "Biz daha çok çalışkanız, disiplinliyiz. Oyunculardan bahsedecek olursak pek bir şey diyemeyeceğim, dilim varmıyor ama, 'Onlar kendilerini bir şey sanmıyorlar' desem anlar mısınız? Yani 'Dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar." yanıtını vermişti.

        Şafak Sezer
        Şafak Sezer

        "DAHA ÇOK EKMEK YEMESİ LAZIM"

        Dün akşam bir ödül törenine katılan Şafak Sezer, Bürsin’in sözlerine cevap verdi. Komedyen, "İçinde yatan da şımarmak yani. Çünkü bu meslek karşındaki insanın 'Sizi çok seviyorum' diyerek şımartmasıyla oluyor. O yüzden Türkiye’de öyle oyuncular, öyle kaliteli aktiristler var ki, dünyaya taş çıkartırlar. 19 saat, 20 saat çalışıyorlar... Kerem Bürsin'in, Antonio Banderas’ın yanında fotoğraf çektiren genç arkadaşın öyle kelimeleri kullanması için daha çok ekmek yemesi lazım.” ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa