Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2018 Dünya Kupası Rusya Rusya: 0 - Arjantin: 1 | MAÇ SONUCU - 2018 Dünya Kupası Haberleri

        FIFA 2018 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Rusya, hazırlık maçında Arjantin ile karşılaştı. Fenerbahçe'nin Rus futbolcusu Roman Neustadter'in forma şansı bulamadığı mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi.

        Jorge Sampaoli yönetimindeki Arjantin karşılaşmadan 86. dakikada Sergio Aguero'nun attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Mücadele, 2018 Dünya Kupası finalinin oynanana da ev sahipliği yapacak Luzhniki Stadı'nda oynandı.

        Diğer bir yandan Aguero, ülkesinin TyC Sports kanalına geçen günlerde yaptığı açıklamada, kulübüyle sözleşmesinin sona ereceği 2018-19 sezonu sonunda, altyapısından yetiştiği Independiente'ye dönmenin planları arasında olduğunu belirtti.

        REKLAM

        Manchester City formasıyla çıktığı resmi maçlarda 179 gol atarak 2011 yazından beri oynadığı kulübün tarihindeki en golcü futbolcu olan 29 yaşındaki Agüero, "Kafamda her zaman Manchester City ile sözleşmemin bittiği 2019'da Independiente'ye dönme fikri vardı. Bir yıl kontrat uzatma opsiyonum bulunuyor. Şimdilik bu önceliğim gibi görünse de bir seçenek sonuçta." ifadelerini kullandı.

        Arjantin 11 Ekim'de oynanan Ekvador mücadelesini Lionel Messi'nin hat-trick'iyle kazanmış ve Dünya Kupası'na katılmayı garantilemişti. Güney Amerika Elemeleri'nde uzun süre 6. sırada bulunan Tangocular, 1970'ten bu yana ilk kez Dünya Kupası'na gidememe tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa