Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Rıdvan Dilmen'den flaş Fatih Terim açıklaması! - Futbol Haberleri
        • 1

          Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında futbol gündemini değerlendirdi. Dilmen; Galatasaray'da yaşanan son gelişmeler ve teknik direktör Fatih Terim ile TFF hakkında çarpıcı sözler sarf etti.

        • 2

          DERBİ...

          "Denayer ile Linnes'i değiştirip gol atmaya çalışmak mantıklı doğru bir hareket değildi bence. Bu arada ben medyayı da kutluyorum, geçen haftadan Tudor'a intikam almak için yaklaşmadı."

        • 3

          "İlk yarı bittiğinde hepimizin beklemediği bir tablo vardı, Galatasaray 3 gol pozisyonuna girmişti. Talisca oynamadı ve sonuç böyle olmasaydı Talisca kararından dolayı eleştirebilirdik ama kazandı."

        • 4

          "Galatasaray, Cenk Tosun'dan yediği şok golü kaldıramadı ve dağıldı, amatör bir takım gibi davrandı. Skor 1-0 değil de sanki 4-0 olmuş gibi davrandılar. Galatasaray markasına yakışmayacak davranışlar yaptılar futbolcular."

        • 5

          "Çabuk teslim olan direnemeyen dağılan bir Galatasaray vardı. Tudor'la olmayacağını söylüyordum ben hep, içeride Fenerbahçe maçı hariç bütün maçlarını kazanmış bir Galatasaray var. "Orta seviye maçları Tudor kazandı deriz ama Fatih Terim gelse niye geldi kimse demez. Ayrıca Fatih Terim boşta ise teknik direktör kim olursa olsun, hocanın gölgesi hep üzerlerinde olurdu."

        • 6

          FATİH TERİM SÖZLERİ...

          "Ben Rıdvan olarak 'Fatih Terim gelmeli' diyorum, benim kendimce gerekçelerim var. Ergün Penbe ve Ahmet Çakar söylediler 'Fatih Terim geliyor' ama sonra Dursun Özbek bunu yalanladı."

        • 7

          "Bu açıklama demek değildir ki Fatih Terim asla gelmeyecek. Bence bir gün Galatasaray'a gelecek. İş sadece derbilerde kazanmayla bitse bugün Fenerbahçe'nin 5 şampiyonluğu daha vardı."

        • 8

          "Dursun Özbek, hoca arayışımız yok diyor ama 1-2 maç daha kaybedilirse arayışı olacaktır. Fatih Terim milli takımı çalıştırsaydı bu kadar akla gelmezdi, boşta olduğu için herkes onu düşünüyor. Ergün Penbe'nin de boşa düştüğüne inanmıyorum, mutlaka bildikleri vardı ama gelecek yerine gelebilir diyebilirdi."

        • 9

          "Mustafa Denizli, Galatasaray'ın kötü döneminde pansumana gitmiş biri ama ben Fatih Terim'le ilgili cevap vermek istiyorum. Galatasaray sezonu şampiyon bitirirse Tudor'la devam etmesi normaldir ama o zaman bile konuşulacaktır. Fatih Terim, olduğu sürece Tudor hep tartışılacaktır, bu tartışmalar herkesi yıpratacaktır."

        • 10

          "Derbi karnesiyle hoca değerlendirmemek lazım, Fatih Terim derbilerde 2. oldu ama ligi 9 puan farkla şampiyon bitirirdi. Fatih Terim, Galatasaray'ın başına geçerse, şampiyonluk şansı %5 daha artacaktır."

        • 11

          "Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş'ı yenmiş olsa lig bitmişti ama yapamadılar. Dursun Özbek'in açıklamasında 'Teknik olarak bazı şeyleri sorgulamak lazım' dedi, hoca Fatih Terim olsa bu açıklama olmazdı. Yönetici gelir gider, mesela Ünal Aysal geldi gitti."

        • 12

          "Aykut Kocaman istifa etmişti gitmesine izin vermediler şimdi ne oldu, seninle gurur duyuyoruz Kocaman demeye başladılar."

        • 13

          "Fatih Terim, Türkiye'nin ve Galatasaray'ın bir gerçeğidir. O boştaysa her zaman Galatasaray'ın aklına gelir. Fatih Terim'in ayrıca TFF ile mahkemelik olma durumu var, o parayı verecekler mi o bile belli değil. Federasyon Başkanı'nın gazetesinin müdür İbrahim Seten 'Fatih Terim gitsin diyor' bu tuhaf bir durum!"

        • 14

          "Fatih Terim, medeni bir şekilde isterseniz 'ben istifa edeyim' diyor ama Yıldırım Demirören sarılıp 'Hocam daha yapacak çok şeyimiz var gidemezsin' diyor. Sonra ise gönderiyorlar, Fatih Terim de "haydi öyleyse tazminatımı ödeyin" diyor."

        • 15

          "TFF şimdi "dışarıdan bir avukat tutacağım" diyor ama TFF'nin avukatları var. Neler olacak bilmiyoruz, şimdi bekleyip göreceğiz."

        • 16

          "Ali Dürüst, Fatih Terim'e gidip 'Yönetim kurulu kararı aldık' demiyor, 'Servet Yardımcı bir an önce yolları ayıralım dedi' diyor! Birçok ilginçlikler var, bu konuyla ilgili. Fatih Terim'e verilecek para bütün vatandaşların parası, herkesin bu parayı takip etmesi lazım ve şeffaf olması da gerekiyor."

        • 17

          "TFF'nin, neden bize açıklama yapması lazım? Başarısızlıktan mı yoksa marka değerine zarar verdiği için mi sözleşmesine son verdiniz? Bunların açıklanması lazım."

        • 18

          "Benim asla Fatih Terim'le hiçbir problemim yok, burada söylediklerimin aslında Fatih Terim'le alakası yok. Ben burada bakış açımı anlatıyorum, TFF'nin şeffaf olması gerektiğini anlatıyorum. Servet Yardımcı'ya televizyonda soruyorlar 'bunu konuşmayalım' diyorsun."

        • 19

          ŞENOL GÜNEŞ YORUMU

          "Fatih Terim, başarılı olduğu dönemde gece yarılarına kadar çalışıyordu. Şenol Güneş'te böyle çok ciddi bir emek var efor var."

        • 20

          "Beşiktaş, taraftar getirmeyeceğini yazmış artık sorumluluk UEFA'da olmalı. Gizlice giren taraftardan kulübün sorumluluğu olmaması lazım. Beşiktaş, taraftar getirmeyeceğini yazmış artık sorumluluk UEFA'da olmalı. Gizlice giren taraftardan kulübün sorumluluğu olmaması lazım."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa