Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun mesajı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kovid-19'un Omicron varyantına yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a acil şifalar diledi.

        Kremlin'in internet sitesinde yayımlanan mesaja göre Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği mesajda, "Değerli dostum, sizi ve eşinizi içtenlikle desteklemek isterim. Hayat enerjiniz ve iyi ruh halinizin virüsle en kısa sürede başa çıkmanıza yardımcı olacağına eminim. Sizlere içtenlikle geçmiş olsun dileklerimi iletir, uzun yıllar boyu iyi sağlıklar dilerim." ifadelerini kullandı.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamdolsun, olumsuz bir durum yok
        Haberi Görüntüle

        ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR

        Erdoğan: "Rusya Devlet Başkanı, dostum Vladimir Putin'e nazik mesajları ve geçmiş olsun temennileri için şahsım ve Emine Hanım adına teşekkür ediyorum" şeklinde yanıt verdi.

        REKLAM

        CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN GÜRCİSTAN CUMHURBAŞKANI'NA TEŞEKKÜR

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kendisine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili'ye teşekkür etti.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanı, iyi temennileriniz için şahsım ve Emine Hanım adına teşekkür ediyorum. Sizler nezdinde Gürcistan halkına selamlarımızla..." ifadelerine yer verdi.

        KAZAKİSTAN CUMHURBAŞKANI TOKAYEV'DEN 'ACİL ŞİFA' DİLEĞİ

        Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve eşine acil şifalar diliyorum” dedi.

        İSRAİL CUMHURBAŞKANI'NINDAN GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

        Erdoğan: "İsrail Cumhurbaşkanı Sayın Herzog'a nazik geçmiş olsun temennileri için teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

        ERDOĞAN, SELAMLARINI İLETTİ

        Erdoğan, Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kendisine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'ye teşekkür etti.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Irak Başbakanı Sayın Kazımi'ye geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ediyor, tüm Iraklı kardeşlerime selamlarımı iletiyorum." ifadesini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa