Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Premier Lig günün sonuçları (Liverpool Manchester City Manchester United) - Futbol Haberleri

        Premier Lig'de heyecan 6. hafta maçlarıyla sürüyor. Lige fırtına gibi başlayan Liverpool, Southampton'ı ağırladı. Ev sahibi ekip, 10'da Wesley Hoedt (kk), 21'de Matip ve 45'te Salah'ın attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Liverpool, 6'da 6 yaparak puanını 18'e yükseltti. Southampton ise 5 puanda kaldı.

        Şampiyonlar Ligi'nde Lyon'a yenilen Manchester City, ligde yara sardı. Cardiff'e konuk olan ekip, maçı 5-0 kazandı. Karşılaşmada golleri Agüero, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan ve Mahrez (2) kaydetti. İlkay Gündoğan, Mahrez'in ilk golünde asistini yapan isim oldu. Manchester City, puanını 16'ya yükseltti. Cardiff City 2 puanda kaldı.

        REKLAM

        Manchester United ise ligde 3. kaybını yaşadı. Kırmızı Şeytanlar, Wolverhampton ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı. 18'de Fred ile öne geçen ManU'ya 53'te Moutinho cevap verdi. Manchester United 10, Wolverhampton 9 puana yükseldi.

        Öte yandan sağlık problemleri yaşayan Alex Ferguson, uzun bir süre sonra Old Trafford'da Manchester United'ın maçını izledi.

        GÜNÜN DİĞER SONUÇLARI

        Crystal Palace 0 - 0 Newcastle United

        Leicester City 3 - 1 Huddersfield Town

        Burnley 4 - 0 Bournemouth

        Fulham 1 - 1 Watford

        Brighton & Hove Albion 1 - 2 Tottenham

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa