Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Portsmouth: 1 - Charlton Athletic: 2 (Maç sona erdi) - Futbol Haberleri

        Portsmouth ekibinin ilk 11'inde şu isimler yer aldı: Craig MacGillivray, Lee Brown, Tom Naylor, Jack Whatmough, Nathan Thompson, Ben Thompson, Matthew Clarke, Jamal Lowe, Ronan Curtis, Oliver Hawkins, Gareth Evans

        Charlton Athletic mücadeleye şu 11'le başladı: Jed Steer, Patrick Bauer, Jason Pearce, Naby Sarr, Anfernee Dijksteel, Krystian Bielik, Ben Reeves, Joe Aribo, George Lapslie, Lyle Taylor, Karlan Ahearne-Grant

        İlk gol 23. dakikada Charlton Athletic adına Karlan Ahearne-Grant ile geldi. 43. dakikada Charlton Athletic oyuncusu Nicky Ajose topu ağlarla buluşturdu. İlk yarı 0-2 sona erdi. 88. dakikada Portsmouth oyuncusu Andre Green skoru 1-2 olarak değiştirdi.

        İkinci yarıda Charlton Athletic oyuncuları Naby Sarr, Jed Steer ile Portsmouth oyuncuları Brett Pitman, Jamal Lowe, Nathan Thompson, Ben Thompson, Tom Naylor sarı kartla cezalandırıldı.

        Mücadelenin ilk 45 dakikasında Charlton Athletic takımında Karlan Ahearne-Grant oyundan çıkarken Nicky Ajose mücadeleye dahil oldu Mücadelenin 2. 45 dakikasında Portsmouth takımında Oliver Hawkins ve Lee Brown oyundan çıkarken Brett Pitman ve Andre Green mücadeleye dahil oldu, Charlton Athletic takımında ise Mark Marshall ve Chris Solly girdi, Ben Reeves ve Krystian Bielik çıktı. Maçı Charlton Athletic 1-2 kazandı.

        Karşılaşmanın 90. dakikasında Portsmouth oyuncusu Ben Thompson kırmızı kart gördü.

        İddaa 409 koduyla açtığı bu maçta Charlton Athletic kazanır bahsine oynayanlara 3.65 oranını kazandırdı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa