Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Usta oyuncudan acı haber: Ünal Silver hayatını kaybetti - Günün magazin haberleri
        • 1

          Tiyatro ve sinema dünyasından acı bir haber geldi. Pek çok dizi ve filmde rol alan Ünal Silver yaşamını yitirdi.

        • 2

          Oyuncunun ölüm haberini menajeri Renda Güner duyurdu. Güner, "Usta oyuncumuz ve çok değerli dostumuz Ünal Silver’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz... Onu çok özleyeceğiz" dedi.

        • 3

          Renda Güner ayrıca cenaze törenine ilişkin, "31 Ağustos Perşembe günü saat 13:10'da Üsküdar Şakirin Camii'nde öğlen namazına müteakiben cenaze namazı kılınacaktır. Kurtköy Osmangazi Mezarlığı'na defin olacaktır" ifadelerini kullandı.

          Ünal Silver, 16 Temmuz'da 76'ncı yaşını hastanede kutlamıştı.

        • 4

          ÜNAL SİLVER KİMDİR?

          Oyunculuğu Almanya'da sürdürürken "Gümüş" olan soyadını, telaffuzu kolay olsun diye "Silver" olarak değiştiren Ünal Silver, Cem Yılmaz'ın "Hokkabaz" adlı filminde oynamak için 2006 Türkiye'ye gelmişti.

        • 5

          Almanya'da ve Türkiye'de çok sayıda tiyatro oyunu, dizi ve filmde rol aldı.

        • 6

          Sinema filmleri arasında "Gölge", "Beni Unutma", "Dedemin İnsanları", "Çarşı Pazar", "Çakallarla Dans 3" ve "Deliormanlı" bulunuyor.

        • 7

          Ünal Silver tiyatroda ise son olarak Marina Carr'ın yazdığı, Tuğrul Tülek'in yönettiği okuma tiyatrosu kurgusuyla 'Kediler Bataklığı'nda Demet Evgar, Tuğrul Tülek, Yeşim Koçak'la sahneye çıkmıştı.

        • 8

          Oyuncunun vefatı sanat dünyasını yasa boğdu.

          Mahsun Kırmızıgül, "Sevgili ağabeyim, dostum olan sanatçı Ünal Silver’ın ölüm haberini aldım. Değerli üstadı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Merhuma Allah’tan rahmet diler, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Ah Ünal abim ah!" mesajını paylaştı.

        • 9

          Oktay Kaynarca ise paylaştığı bu fotoğrafa, "Mekanın cennet olsun Ünsal Ağabey" notunu düştü.

        • 10

          Oyuncu Hülya Duyar, "Ünal Silver gibi bazı özel insanlarla paylaşılan anılar, bir ömre sığamıyorken aslında hiçbir paragrafa sığamaz ama can dostuma aramızdan ayrıldığı bu günde, buradan teşekkür etmek istedim... Teşekkür edeceğim çünkü benim için bu bir veda değil... Hayatımızın büyük çoğunluğunda birbirimiz ile mutluluklarımızı, hüzünlerimizi, dertlerimizi, sırlarımızı, yeri geldi hanemizi yeri geldi soframızı paylaştık. Sen bana hem can, hem yol arkadaşı, yeri geldi hem hoca hem abi hem de babam oldun. Yerin bende çok ayrı... Şimdi, paylaştığımız bu hayatta senin bana kattıkların ile birlikte tüm güzellikleri yaşatmaya devam edeceğim, ben anılarımızı yaşattıkça, sen de benimle yaşamaya devam edeceksin, o yüzden bu bir veda değil... Her şey için teşekkür ederim can dostum, ruhun gibi parlayan ışıkların içinde uyu..." ifadelerine yer verdi.

        • 11

          Suzan Kardeş de acısını paylaşan isimlerdendi: Mekanın cennet olsun sevgili Ünal Silver...

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa