Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Okan Buruk'tan maç sonu açıklaması: "Leipzig'i sahasına hapsettik" - Futbol Haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, 2-0 mağlup oldukları Leipzig karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu. Buruk kötü goller yediklerini ve oyun olarak oyuncularının performansını tebrik ettiğini söyledi. Buruk maç değerlendirmesinde, "0-0'ken kaçırdığımız gol çok netti, 1-0 öne geçsek çok başka bir maç olabilirdi" ifadelerini kullandı.

        Yenilen gollere vurgu yapan Buruk "Kötü goller yedik, 1-0'dan sonra da pozisyon bulduk. Uzum zamandır, Leipzig'e bu kadar pozisyon bulan, oyununu kabul ettiren, maç boyunca üstünlüğünü koyan bir takım yoktur. Oyun olarak da rakibi kendi sahasına hapsettik. Daha çok pozisyon üretmemiz gerekiyordu. 2. yarıda 5'li savunmaya döndüler, orada belki daha yaratıcı işler yapabilirdik. Ben oyun olarak oyuncularımın performansından memnunum." dedi.

        Brezilyalı oyuncu Caiçara'nın sakatlığı ile ilgili de bilgi veren Okan Buruk, "Caiçara'nın durumu kötü gözüküyor, aşil tendonunda problem var. İnşallah çok büyük bir şey yoktur. Çok iyi niyetli, çıkana kadar da çok iyi oynuyordu." şeklinde konuştu.

        Buruk grupta herkesin herkesi yenebilecek güçte olduğunu belirterek, "Bugün de gördük, kimseden korkmamak gerekiyor, herkesle başa baş oynayabiliyorsun. PSG'ye karşı elimizden geleni yapacağız. Gözüktü ki herkesin birbirini yenebileceği bir grup olacak. Ben özellikle takımımın performansından memnun oldum. Önümüzdeki hafta oyuncu kalitesi olarak daha iyi bir takımla oynayacağız ama elimizden geleni yapacağız." sözleriyle açıklamalarını noktaladı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa