Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim ÖGG sınav soru ve cevapları açıklandı! 79. ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

        ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu dün sınava giren adaylar tarafından araştırılıyor. Özel Güvenlik 79. temel eğitim sınavına ve Özel Güvenlik 55. yenileme eğitimi sınavına 26 Ekim 2018 tarihine kadar eğitimlerini tamamlamış kursiyerler girmeye hak kazanmıştı. İşte, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

        79.ÖGG SINAV SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın belirlediği takvime göre, 79. ÖGG temel eğitim sınav sonuçları 14 Aralık 2018 Cuma günü açıklanacak. 55. ÖGG yenileme eğitimi sınavının sonuç tarihi ise 21 Aralık Cuma olarak belirlendi.

        ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI

        ÖGG SINAV DEĞERLENDİRME VE YAZILI SINAVA İTİRAZ

        Yazılı sınava itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 10 TL ücret yatıracaklardır.

        Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınava itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın www.ozelguvenlik.pol.tr web adresinde yer alan “Özel Güvenlik Personeli/Aday” uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirtikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini Özel Güvenlik Bilgi Sistemine yapacaktır.

        REKLAM

        Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

        Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Daire Başkanlığının www.ozelguvenlik.pol.tr web sitesinden Ar-Ge ve Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından ilan edilecektir.

        Yazılı sınav sonucuna itiraz ile ilgili olarak talimatın 8.1. 8.2. ve 8.3. maddelerinde belirtildiği şekilde yapılacaktır. Özel Güvenlik Daire Başkanlığına dilekçe vb. şekilde yapılan müracaatlar ile ozelguvegitim@egm.gov.tr adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu durum sınav salonlarında gözetmenler tarafından adaylara duyurulacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa