Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Nursal Bilgin'in vefatı yasa boğdu! - Futbol Haberleri

        Süper Lig'in 23. haftasının kapanışında oynanan Kasımpaşa - Denizlispor maçındaTürk futbolu için çok üzücü bir an yaşandı. Mücadele esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kasımpaşa'nın eski sportif direktörü İdari Yöneticisi Nursal Bilgin, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        Tribünde rahatsızlandığı esnada ilk müdahalesi yapılan Bilgin'in durumunu gören iki takım futbolcuları büyük üzüntü yaşarken vefat haberinin ardından ise adeta yıkıldılar.

        CENAZESİ YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

        Nursal Bilgin'in cenazesi yarın toprağa verilecek. Kasımpaşa Kulubü'nden yapılan açıklamada "Eski sportif direktörümüz Bekir Nursal Bilgin'in cenazesi, 26 Şubat Çarşamba günü, öğle namazını müteakiben Etiler Camii'nden kaldırılacak, ardından Kilyos Mezarlığı'na defnedilecektir." ifadelerine yer verildi.

        Maçın ardından Kasımpaşa Kulübü başta olmak üzere futbol camiasından başsağlığı mesajları geldi:

        KASIMPAŞA KULÜBÜ

        "Kulübümüzün eski sportif direktörlerinden, voleybol oyunculuğu ve hakemliği de yapmış olan, değerli büyüğümüz Bekir Nursal Bilgin’in, Denizlispor ile oynadığımız karşılaşma sırasında geçirmiş olduğu kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile bildiririz.Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. olarak, Merhum Bekir Nursal Bilgin’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz."

         Nursal Bilgin hayatını kaybetti!
        Nursal Bilgin hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

        KASIMPAŞA TEKNİK DİREKTÖRÜ FUAT ÇAPA: GÜNÜN15-16 SAATİNİ BERABER GEÇİRİRDİK

        "Üzücü haberi karşılaşmadan sonra aldık. Bizim için çok buruk oldu. Sevdiğimiz insanı kaybettik. Geleli 2.5 hafta oldu ve günün neredeyse 15-16 saatini birlikte geçirdiğim Nursal beyi maalesef kaybettik. Çok üzücü bir akşam geçiriyoruz."

        DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜLENT UYGUN: DELİKANLI BİR AĞABEYİMİZİ KAYBETTİK

        "Bir takım uğruna, canını bile verebilecek seviyede insanlar var, böyle değer veriliyor. Bunun değerini anlamamız lazım. Nursal Bilgin'i, delikanlı bir ağabeyimizi kaybettik, hepimizin başı sağolsun.

        MUSTAFAYUMLU (Denizlispor): GERÇEKTEN ÇOK ÜZGÜNÜZ

        "Kasımpaşaİdari Yöneticisi Nursal Bilgin'in vefat ettiği haberini aldık, gerçekten çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin."

        AYTAÇ KARA: 'BUGÜN ASİSTİN VAR' DEMİŞTİN!

        Twitter hesabından paylaşım yapan Kasımpaşalı Aytaç Kara, "Ah be abim, 'Bugün asistin var' dedin, en son konuşmamız öğlen oldu. Bizi çok üzdün. Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin." yazdı.

        FENERBAHÇE KULÜBÜ

        "Maç esnasında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Kasımpaşa Kulübü eski sportif direktörü Nursal Bilgin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve Kasımpaşa camiasına başsağlığı dileriz."

        GALATASARAY KULÜBÜ

        "Kasımpaşa Spor Kulübü eski Sportif Direktörü Nursal Bilgin'in geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bilgin'e Allah'tan rahmet, ailesine ve Kasımpaşa Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz."

        BEŞİKTAŞ KULÜBÜ

        Kasımpaşa-Denizlispor maçı sırasında kalp krizi geçiren Kasımpaşa eski sportif direktörü Nursal Bilgin'in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Kasımpaşa camiasına başsağlığı dileriz.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa