Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Cinsel Sağlık Mutlu aile için pozitif cinsellik

        Üroloji uzmanı Prof. Dr. M. İhsan Karaman, piyasaya çıkan “Mutlu Aile için Pozitif Cinsellik” adlı kitabında, muhafazakâr kesim için hassas konulara değiniyor.

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; Prof. Dr.İhsan Karaman, “Uzun yıllara dayanan klinik tecrübemden kaynaklı tespitlerim vardı. Çoğu insanın görünürde mutluluk tablosu çizseler de cinsel hayatlarında gizli bir mutsuzluk içinde olduklarını gördüm. Bu kitapla böyle bir yaraya neşter vurmak istedim. Özellikle muhafazakâr kesimde belli sınırlara kadar olancinsel fanteziler ile oyunların günah sanılması, cinselliğin sadece kadın ve erkeğin birleşmesi olarak görülmesi, cinsel hayatı bir süre sonra monoton bir görev haline getiriyor. Cinsel fantezilerin hem sağlık hem de dini-ahlaki açıdan sıkıntı olmadığını söylüyoruz bu kitapta” diye konuştu.

        Motto Yayınları’ndan çıkan kitabın önsözü ise Karaman’ın babası ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Hayreddin Karaman tarafından yazıldı: “Cinsel fantezi günah değil. Horoz gibi çıkıp inmeyin, kadının da tatmin olması için bekleyin.”

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa