Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Murat Boz'dan Melis İşiten açıklaması - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şarkıcı Murat Boz, önceki gün Etiler'deki bir spor salonundan çıkarken objektiflere yansıdı.

          Spor tutkusu ile bilinen ve fit görüntüsü ile dikkat çeken Boz, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        • 2

          Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten'in sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafı beğenen Murat Boz, aşk yaşadıkları iddialarını yalanladı.

        • 3

          Popçu, konuyla ilgili "Ben beğendiğim resimleri ve yazıları beğenirim arkadaşlar. Sadece bir beğenme var. Öyle bir şey yok" açıklamasını yaptı.

          Muhabirlerin, "Aşka bakış açınız nasıl?" sorusuna Murat Boz, "Kimin kötüdür ki? Güzel bakıyorum aşka. Aşka aşk ile bakıyorum" şeklinde yanıt verdi.

        • 4

          Gazetecilerin, "İnsanlar pandemi döneminde biraz yalnız kaldı. O süreçte 'Yanımda bir sevdiğim olsun' diye düşündünüz mü?" sorusuna Boz, "Her şey nasip, kısmet. Aşka küsülmez, aşk güzel bir şeydir. Hayırlısı olsun. Olduğu zaman Instagram'da beğenme ile değil, kendi ağzımla size duyururum" cevabını verdi.

        • 5

          Geçtiğimiz günlerde ailesi ile tatil yapan Murat Boz, anne, babası ve ağabeyi ile hasret giderdiklerini söyledi.

        • 6

          Şarkıcı, "Gerçekten çok özlemiştim. Pandemiden önce gitmişlerdi. 4-5 aydır göremiyordum ailemi. 10-15 günlük bir tatildi. Onlarla birlikte Fethiye ve Bodrum'da hasret giderdik, çok güzeldi" ifadelerini kullandı.

        • 7

          'Gece' şarkısının klibinin kısa film tarzında olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Murat Boz, şunları söyledi:

          Yönetmenim Elif Kalkan ile bir hayal kurduk. O hayali gerçekleştirdik. Çok mutluyum. Kafamızda soru işaretleri vardı ama gerçekten beklemediğimiz bir ilgi ile karşılaştık. Bu da bizi çok mutlu etti. Ekip olarak acayip mutluyuz.

        • 8

          Hayalleri olduğunu söyleyen Boz, Sezen Aksu ile birlikte bir proje yapmak istediğini dile getirdi.

        • 9

          40 yaşındaki Murat Boz, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

          Hayallerim vardı, ilk hayalimi gerçekleştirdim Gülşen'le. İkinci hayalim Ebru Gündeş'ti, sağ olsun kabul etti. Çok hayalim var. Sezen Aksu'ya hastayım, yani çok seviyorum. Keşke onunla bir fırsatımız olsa da bir şarkısını okusam.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa