Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hande NAYMANSelçuk AKBAŞ/BODRUM (Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde sahile kuvars tozunu 'beyaz kum' diye seren beach club ve 5 yıldızlı bir otele, Bodrum Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından ceza kesildi. Cezanın ardından iki işletme, sahildeki kuvars tozunu dün gece kaldırdı.

        Bodrum´un Yalıkavak Mahallesi'nde bir beach club ile Gündoğan Mahallesi'nde denize sıfır 5 yıldızlı bir otel, sahile kuvars tozu serdi. İhbar üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi Çevre Kontrol Koruma Müdürlüğü ekipleri baskın düzenledi. Sahile, Maldivlerin sahillerinde bulunan beyaz kum görüntüsü vermek isteyen iki işletmeye ceza kesildi. Beach club'a Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 310 bin lira, Bodrum Belediyesi tarafından da 55 bin lira olmak üzere toplam 365 bin lira ceza yazıldı. Otele ise Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 345 bin lira ceza kesildi. İki işletme için ayrıca soruşturma başlatıldı.

        Kesilen cezanın ardından işletmelerin, sahile serdikleri kuvars tozunu dün gece kaldırdıkları belirlendi.DHA-Genel Türkiye-Muğla / Bodrum Hande NAYMAN Selçuk AKBAŞ

        2020-06-03 16:10:22

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa