Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet Çil/FETHİYE(Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde, Mendos Dağı´na antrenman için tırmanışa giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan dağcı Fikret Emre´nin(35) bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları 12'nci gününde devam ediyor.

        Emre'nin kayboluşundan bir süre sonra sırt çantası ve tırmanış eşofmanı bulunurken, tüm aramalara rağmen halen kendisine ulaşılamadı. Likya Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü sporcularından Fikret Emre, 12 Mayıs sabahı erken saatlerde kaya tırmanışına gittikten sonra bir daha geri dönmemişti. Ailesinin başvurusu üzerine, kayıp dağcıyı havadan ve karadan arama çalışmaları sürdürülüyor. Mendos Dağı'ndaki arama çalışmalarına, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İzmir ve Muğla İl Müdürlüğü, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Fethiye, Marmaris ve Kaş AKUT ekipleri ile Datça ve Fethiye'den Mahalle Afet Gönüllüleri-Acil Müdahale Ekipleri( MAGAME), Türkiye Dağcılık Sporcuları ve iki iz takip köpeği ile havadan dron destekli ekipler katılıyor.DHA-Genel Türkiye-Muğla / Fethiye Mehmet ÇİL

        2020-05-24 18:55:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa