Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Monaco Lyon'a 3-2 yenildi - Monaco Lyon maç özeti - Monaco-Beşiktaş maçı ne zaman? - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda ilk 2 maçta sadece tek puan alabilen Monaco, Fransa Ligue 1'in 9. haftasında Lyon'a konuk oldu. İlk yarısında 4 golün çıktığı karşılaşmada Monaco, 90+5. dakikada Nabil Fekir'in attığı golle sahadan puansız ayrıldı.

        REKLAM

        Lyon karşılaşmanın 11. dakikasında Mariano Diaz'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Monaco bu gole 6 dakika sonra cevap verdi. Keita Balde'nin asistini gole çeviren Rony Lopes, skoru eşitledi. Lyon, 23. dakikada bir kez daha öne geçti. İlk golün asistini yapan Nabil Fekir, bu kez kendi gol atarak takımını tekrar öne geçirdi. Monaco bu gole 34. dakikada Adama Traore'yle cevap verdi. Traore'nin golünün asistini ilk golü atan Lopes yaptı. Heyecan fırtınası olan ilk yarı 2-2'lik sonuçla tamamlandı.

        Mücadelenin 2. yarısı, ilk 45 dakikaya göre sönük geçti. Ev sahibinin kaptanı Nabil Fekir, 90+5. dakikada attığı golle Lyon'u tekrar öne geçirdi ve mücadele Lyon'un 3-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

        Lyon bu sonuçla puanını 16'ya çıkarırken Monaco, 19 puanda kaldı ve 2. mağlubiyetini aldı.

        MONACO-BEŞİKTAŞ MAÇI...

        Monaco-Beşiktaş maçı 17 Ekim Salı günü saat 21.45'te başlayacak. Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'ndaki ilk maçında Porto ile karşılaşan Beşiktaş, deplasmandan 3-1 galibiyetle ayrılarak evine mutlu döndü. 26 Eylül'de RB Leipzig'i konuk eden temsilcimiz, bu maçtan da 2-0'lık galibiyetle ayrılarak 3 puanı cebine koydu. Turnuvanın 3. haftasında Monaco ile karşılaşacak Beşiktaş, deplasmandan iyi sonuçla ayrılarak 3'te 3 yapmak istiyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa