Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Milli Piyango Milli Piyango çekiliş sonucu sorgulama ekranı: 9 Ağustos 2023 Milli Piyango sonuçları açıklandı!
        • 1

          Milli Piyango'da ayın ilk çekişi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Türkiye genelinde binlerce kişinin şansını denediği Milli Piyango çekilişi Milli Piyango sitesi üzerinden canlı yayında açıklanmaktadır. İşte merakla beklenen 9 Ağustos 2023 Çarşamba Milli Piyango sonuçları...

        • 2

          9 AĞUSTOS 2023 MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

          508439

          AMORTİ

          2-9

        • 3
        • 4

          MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ NASIL İZLENİR?

          Milli Piyango çekilişi millipiyangoonline sitesi üzerinden ve Youtube/MilliPiyangoTV adresinden canlı yayınla izlenebilir.

        • 5

          MİLLİ PİYANGO NASIL OYNANIR?

          Önceden basılmış olan Milli Piyango biletlerini satın alarak ikramiye elde edebileceğin Milli Piyango, tamamen şans üzerine kurulmuştur. Her bir biletin üzerinde 0 ile 9 arasındaki rakamların sıralı yazılması ile oluşmuş bir sıralı numara vardır.

          Tam, yarım veya çeyrek bilet satın alarak eğlenceye dahil olabilir; aldığın biletin türüne göre ikramiye kazanabilirsin!

          Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alabilirsin.

        • 6
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa