Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Merve Boluğur'un yeni şarkısı sosyal medyaya damga vurdu - Magazin Haberleri
        • 1

          Şarkıcı Emre Kaya ile aşk yaşamaya başladığı dedikodularını yalanlayan Merve Boluğur (34), sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklamıştı.

        • 2

          Bir süredir ekrandan uzak olan ve bunun yanı sıra YouTube kanalı ile albüm çalışmalarına ağırlık veren Boluğur, yeni şarkısı "şşşşşşttttt"i iki gün önce müzikseverlerle buluşturdu.

        • 3

          "HAYDİ, DİZGİNLE BENİ!"

          Merve Boluğur, sözlerinde kendi imzasının bulunduğu, aranjesini ise Mert Aydın'ın yaptığı yeni şarkısını Instagram'dan şu sözlerle duyurdu:

          Sözler; Şşşşttt benden gitmemişsin gittiğini sanmışsın anca... Piişşşt kendine gelememişssin, ölüyorsun anlasana... Acıttığın 'geçmiş' artık koymaz ki bana... Kimse kesmez seni, haydi gölgelerde ara. Tehlike çanları çalıyor, dayanabilir misin? Geliyorsun şeytanına... Haydi, dizginle beni. Birleştir, al aşk işte bu doya doya. Senin kalbini alacağım, istediğimde de çıkarıp, oynayacağım. Rap kısmı her yanımız ateş alanı. O duygu bizi tutsak etti içine. Bir ben senden, geçir kendinden. Duvarlar aşk diye haykırıyor. Tutkuları boylayalım arzular örtüştüğünde. Sesler çığlıkları alt etsin. Tenler birbirini ölesiye sevsin...

        • 4

          Sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncunun yeni şarkısı hakkında çok sayıda yorumda bulundu. Murat Dalkılıç da Twitter'da gündem oldu.

          İşte o yorumlardan birkaçı;

          * Artık şimdi müzik dünyası düşünsün!

          * Denemiş en azından...

          * Oyunculuğa dön, müziği boşver.

          * Şarkının melodisi biraz değişik.

        • 5

          Ayrıca Merve Boluğur'un şarkısı duyanlar, oyuncunun 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı müzisyen Murat Dalkılıç'ı da andı.

          Sosyal medya kullanıcıları Boluğur için, "Murat Dalkılıç'tan sonra kendine gelemedi." şeklinde yorumlarda bulundu. Bu paylaşımların üzerine Dalkılıç, sosyal medyada TT (Trend Topic) oldu ve çok konuşulanlar arasına girdi.

        • 6

          "BİR SEN EKSİKTİN"

          Öte yandan Merve Boluğur'un şarkıcılığa adım attığını duyurmasının ardından ilk tepki Işın Karaca'dan gelmişti.

          Karaca, sosyal medya hesabından, "Çünkü müzik piyasasında bir sen eksiktin güzel kız!" mesajını paylaşmıştı.

        • 7

          "MÜZİK PİYASASI KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL"

          Oyuncu Merve Boluğur'un şarkı çıkaracağını açıklamasının ardından Işın Karaca'dan gelen tepkiyi değerlendiren eski manken Tuğba Özay ise konuyla ilgili şunları söylemişti:

          Müzik piyasası kimsenin tekelinde değil. Yeteneği varsa olabilir. Ben Işın Karaca'ya katılmıyorum. 'Haydi bir dinleyin, görün bakalım' diyebilirdi. Ayrıca birçok oyuncunun sesini de çok beğeniyorum.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa