Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediye GSK, 20202021 sezonu için transferlerine devam ediyor. Sezon öncesi birçok deneyimli sporcuyla anlaşan Mersin Büyükşehir Belediye GSK, yeni sezonda Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Kadınlar Voleybol Takımı’na 13 yeni isim ekledi.

        Güçlü bir kadro oluşturmayı amaçlayan Mersin Büyükşehir Belediye GSK, faaliyet gösterdiği branşlarda önemli başarılar elde etmek için hedef büyütüyor. Bu doğrultuda çalışmalar yürüten Mersin Büyükşehir Belediye GSK, kadrosuna kattığı yeni isimlerle yeni sezona hazırlanıyor. Transferlerini sürdüren kulüp, bu sezon Sultanlar Ligi’nde ter dökmüş tecrübeli isim Müge Ocakçı’nın yanı sıra Melis Korkmaz, Yeliz Baykara, Bilge Ediz Turgut, Buse Akyol, Asena Simge Gül, Asya Yıldırım, Burçin Özkılınç, Zeliha Hilal Erkan, Nil Erboğa, Azra Ela Say, İlayda Bolat ve Melisa Bolat ile anlaşma yaptı. Sözleşmelerin imzalandığı törende, Kulüp Başkanı Özgür Timur, Kulüp Koordinatörü Suat Özdal, takım antrenörü Murat Oğuz ve voleybolcular yerini aldı.

        Çalışmalarıyla ilgili konuşan Başkan Özgür Timur, “Transferlerimizi teknik ekibimizin isteği doğrultusunda gerçekleştirdik. Ligin güçlü isimlerini bir araya getirerek tek hedefimiz olan şampiyonluk yolunda kararlı adımlarla yürüyeceğiz. Taraftarlarımızı da genç sporcularımıza destek vermeye davet ediyorum” dedi.

        Mersin Büyükşehir Belediye GSK, 20202021 sezonunda Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele edecek basketbol takımının kadrosuna 8 yeni oyuncu katmış, geçtiğimiz günlerde Barbaros Bozkurt, Cihan Amasyalı, Sezgin Eriş, Asım Özberkan, Yusuf Poturoğlu, Yalçın Azizmahmutoğlu, Çağıl Topbaş ve Eren Beyaz ile sözleşme imzalamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa