Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün yeni Başkanı Serhat Servet Dövenci, takımı hakkettiği konuma getireceklerini söyledi.

        Tarsus İdman Yurdu Kulübü üyelerine ve taraftarına teşekkür eden Dövenci, kentin takımını hep birlikte üst liglere taşıyacaklarını belirtti. Tarsus İdman Yurdu’nun kentin ve Mersin’in tek profesyonel takımı olduğunu belirten Dövenci, kulübü üst sıralara taşımak için çalışacaklarını söyledi. İyi bir yönetim oluşturduklarına inandığını kaydeden Serhat Dövenci, hedeflerinin Tarsus İdman Yurdu’nun üst liglere taşımak olduğunu ifade ederek, "Kongre sürecini geride bıraktı. İyi yönetim oluşturduğumuza inanıyorum. Şimdiden transfer konusunda ciddi çalışmalara başladık. Teknik direktör konusunda karar verme aşamasındayız. Bu yıl apayrı bir Tarsus İdman Yurdu ile seyircimizin karşısına çıkacağız" dedi.

        Tarsus İdman Yurdu’nun kentin ortak paydası olduğunu altını çizen Dövenci, şehrin takımına herkesin destek vereceğine ve en büyük desteği Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'dan gördüklerini belirterek Bozdoğan'a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa