Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa ERCANSoner AYDIN/MERSİN, (DHA) MERSİN'de, her bayram ziyaretçi yoğunluğunun yaşandığı Şehir Mezarlığı'nda, bu bayram sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizlik hakim oldu.

        Her dinden vatandaşın bir arada defnedildiği ve 'hoşgörü mezarlığı' olarak bilinen Mersin Şehir Mezarlığı, bu bayram boş kaldı. Her bayram yaşanan ziyaretçi yoğunluğu yerine bu bayram sessizlik hakim oldu. Şehir Mezarlığı'ndaki şehitlik ise görevlilerce rengarenk çiçeklerle donatıldı. Temizliği yapılarak, sulanan şehit mezarları, yakınlarının ziyareti için hazırlandı. Bayramın birinci günü ziyaretçi kalabalığı olan şehitlikte, hüzünlü anlar yaşandı. Diğer günler ise koronavirüs tedbirleri kapsamındaki sokak kısıtlaması nedeniyle mezarlığa kimse alınmadı. 

        Öte yandan tüm yurtta uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kentte sessizlik hakim oldu. Bayram nedeniyle görevliler dışında sokağa kimsenin çıkmadığı kentte, polis ve jandarma da güvenlik önlemi aldı. Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde de cadde ve sokaklar bomboş kaldı.DHA-Genel Türkiye-Mersin / Merkez Mustafa ERCAN-Soner AYDIN

        2020-05-26 15:33:54

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa