Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA)MERSİN´in Anamur ilçesinde, restoranda kumar oynayan 10 kişiye 43 bin 750 TL idari para cezası uygulandı.

        Anamur İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ören Mahallesi´nde restoran olarak faaliyet gösteren iş yerinde kumar oynatıldığı bilgisini aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, belirlenen adresteki restorana operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan 10 kişiye Kabahatler Kanunu gereğince 12 bin 250 TL, sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri gerekçesi ile 31 bin 500 TL olmak üzere toplam 43 bin 750 TL idari para cezası uygulandı.

        Restoran işletmecisi hakkında `kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak´ suçundan adli işlem başlatılırken, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Anamur Mithat ÜNAL

        2020-05-25 16:59:22

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa