Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Merkür Yengeç burcunda! İşte haftalık burç yorumlarınız (25-31 Mayıs)
        • 1

          Merhaba sevgili Habertürk okurları… Su gibi geçip giden mayıs ayını yavaştan kapatıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda meydana gelen Venüs, Jüpiter ve Satürn gerilemeleri işleri yavaşlatırken, 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçişi daha mutlu bir ruh haline sokuyor bir aylık süreçte hepimizi. Yeni haftaya baktığımızda ise 28 Mayıs’ta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. İletişim gezegeni Merkür’ün Yengeç burcuna geçişiyle duygular, mantığın önüne geçebiliyor. Ya da kendimizi ifade etmekte zorlanabiliyoruz. Ayrıca bu dönemde alınganlıklara dikkat etmek gerekiyor. Peki burçları ayrı ayrı neler bekliyor? 25 – 31 Mayıs haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde.

        • 2

          KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          İletişiminizin kuvvetli olduğu güzel bir haftaya giriyorsunuz sevgili Koç burçları… Yeni haftada iletişim trafiğiniz artıyor ve yeni tanışmalar yeni fırsatlar doğuruyor. Eğer eğitimi devam eden bir Koç burcuysanız keyif verici haberler alabilirsiniz. Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ev ve aile konularınızı ilgilendiriyor. Aile içi birtakım konuşmalar yapabilirsiniz. Ya da ailenizi ilgilendirecek konularda haberler alabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler bakımından şanslısınız fakat bu aralar işin içine duygularınızı fazlasıyla katıyorsunuz. Duygularınızla hareket edip fevri kararlar vermeyin.

        • 3

          BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Kararsızlıklar haftasındasınız sevgili Boğa burçları… Bir yandan düzeninizin değişmesi gerektiğini savunuyorsunuz. Diğer yandan da ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Eskiden başlayıp bitirmeniz gereken işler var ve retro dönemlerinde bunları tamamlayacaksınız. Öte yandan para konularına dikkat etmelisiniz. Bu aralar eksiklerinizi tamamlarken ipin ucunu kaçırabilirsiniz. 28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçişiyle aşk ve ilişkilerde ise sevdiğinize alınganlık yapabilirsiniz. Öte yandan eğitimle ilgili yeni adımlar atabilir, başvurular yapabilir veya eğitimle alakalı güzel haberler alabilirsiniz.

        • 4

          İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Tempolu fakat tatlı heyecanların olduğu bir haftaya giriyorsunuz sevgili İkizler burçları… Bu haftalarda kendinizi o kadar çok enerjik ve canlı hissedeceksiniz ki bu mutluluğun sebebine siz de anlam veremeyeceksiniz. İşteki yoğunluklar nedeniyle zaman zaman patronlarınız veya aile büyüklerinizle münakaşaya girseniz de uzlaşarak sorunları çözebilirsiniz. Ayrıca tartışmalar için kendinize de vakit ayırmalı ve kendinizi düşünmelisiniz. Yeni haftada evden çalışanlar, dışarıya çıkmayan İkizler burçları biraz internet alışverişini abartabilir. Ancak 28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi gelirlerinizi olumlu anlamda etkileyecek.

        • 5

          YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Hayatınızda yepyeni bir döneme gireceğiniz, eskiyi ardınızda bırakacağınız bir haftadasınız sevgili Yengeç burçları… Geçtiğimiz haftalarda özellikle ilişkilerde karamsar düşüncelere kapılmıştınız. Hayatınızda meydana gelen birtakım olayları abartma eğiliminiz sizleri mutsuzluğa sürüklüyordu fakat 28 Mayıs’ta Merkür’ün burcunuza geçişiyle geçmişi arkanızda bırakıp toparlanıyorsunuz. Bir yerden kaybettiğinizi başka alanlarda kapamaya çalışacaksınız ve çalışmalarınızın meyvelerini topladıktan sonra ‘Niye daha erken başlamadım?’ diyeceksiniz. Yeni uğraşlarla, hobilerle sıkıntılı zamanların üstesinden geleceksiniz.

        • 6

          ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Yoğun geçen ve yorgun hissettiğiniz bir haftayı geride bıraktınız sevgili Aslan burçları… Yeni haftayla beraber dış dünyaya daha açık olacak ve daha keyifli zamanlar geçireceksiniz. Gezegen gerilemeleri devam ederken elbette aşk ve ilişkilerde ya da kariyerde birtakım pürüzler var. Ancak geçtiğimiz hafta Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle ikileme düştüğünüz konular kafanızda netleşiyor ve daha verimli zaman geçiriyorsunuz. 28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçişiyle biraz duygularınızla hareket edeceksiniz. Geçmişe dönüp bazı pişmanlıklar yaşama olasılığınız yüksek ancak olayları çok büyütmezseniz güzel bir süreç sizleri bekliyor olacak.

        • 7

          BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Gelelim Başak burçlarına… Sevgili Başaklar… 25 Mayıs haftasında enerjinizi yüksek tutmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bayramın verdiği rahatlıkla dinlenebilecek ve ailenizle güzel vakitler geçireceksiniz. Bayram dönüşü ise işleriniz biraz yoğunlaşıyor. Koronavirüsün etkisinin azalmasıyla iş yoğunluğunuzda büyük ölçüde bir artış var. Çalışkanlılığınız ve hırsınızla güzel işler başarıyorsunuz. Ve bu durum patronlarınızdan güzel övgüler almanıza sebep oluyor. 28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçişiyle iletişiminiz kuvvetleniyor hatta kendinizden fazlasıyla söz ettiriyorsunuz.

        • 8

          TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Güzel destekler alacağınız, hayatınızda farklı kapıların açıldığı bir haftadasınız sevgili Terazi burçları… Alacağınız haberlerle mutlu oluyor ve kendinizden söz ettirmeyi başarıyorsunuz. Elbette gezegenlerin geri hareketleri sürerken aşk hayatınızda biraz kalp kırabilir ve kariyere öncelik verebilirsiniz. Fakat geçtiğimiz hafta Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle kariyer ve eğitim alanında güzel destekler alıyorsunuz. Ayrıca 28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçişiyle güzel iş teklifleri, haberler alabilirsiniz. Fakat acele karar vermemenizde fayda var.

        • 9

          AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Ekonomik anlamda rahatlayacağınız, kariyerinizde yükselişe geçeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Akrep burçları. İşlerinizi hallederken birtakım pürüzler olabilir fakat zor da olsa güzel bir yola ilerliyorsunuz. Aşk ve ilişkiler ise oldukça güzel. Partnerinizle aranızda tutku hakim fakat aranızdaki bu bağ bazı kıskançlıklar, alınganlıklar doğurabilir. Para konusunda ise ödemelerle ilgili birtakım aksaklıklar meydana gelebilir. Örneğin beklediğiniz para elinize geç ulaşabilir ve siz de ödemelerinizi geciktirebilirsiniz. 28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçişiyle eğitimde güzel bir süreç sizleri bekliyor.

        • 10

          YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Aldığınız haberlerle pozitif bir sürece giriyorsunuz sevgili Yay burçları. Kariyerde ve özel hayatınızda alacağınız müjdeli haberlerle mutlu olacaksınız. Zaten kariyerde kendinizi kanıtladığınız bir süreçtesiniz. Öyle ki yalnız bir Yay burcuysanız heyecan verici bir beraberliğe adım atma olasılığınız yüksek Gezegenlerin geri hareketleri devam ederken eğitimde birtakım aksilikler çıksa da bu süreci belki de en kazasız atlatacak burçlardan biri sizlersiniz. 28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi sizleri para konularında etkiliyor. Uzun süredir kapatamadığınız borçları kapatabilir, en azından borcunuzu azaltabilirsiniz.

        • 11

          OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Haftaya aşk ve ilişki durumunuz damga vuruyor sevgili Oğlak burçları… 28 Mayıs’ta iletişim gezegeni Merkür’ün Yengeç burcuna geçişiyle, aşkta şanslı bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizle aranızdaki buzlar çözülüyor ve daha uyumlu hareket ediyorsunuz. Yalnız Oğlaklar ise yeni tanışmalarla heyecan dolu bir süreç yaşıyor. Diğer yandan kariyerde eksikliklerinizi tamamlıyorsunuz. Koronavirüsle yeni bir düzen oturtmaya çalıştığınız şu günlerde yeni girişimler gündeminizde olabilir. Ancak para konusunda biraz sıkıntıya düşebilirsiniz. Parasal konularda gecikmeler yaşanabilir. O nedenle bu aralar fazla harcama yapmayın.

        • 12

          KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Mantığıyla hareket eden ve hayatlarında duygusallığa pek yer vermeyen Kova burçları için bu hafta durağan geçiyor. Özellikle de ikili ilişkilerde… Venüs retrosu devam ederken ilişkilerde bir dargın bir barışık hareket edebilir ve karşınızdakinin ilgisizliğinden yakınabilirsiniz. Bu süreçte karşı tarafa çok yüklenmemenizde fayda var. 28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi kariyerde güçlendiriyor. Özellikle iş ile alakalı konularda bağlantılarınızla güzel projelere adım atabilirsiniz. İşinizi yeni dünya düzenine uyarlamak için bazı değişikliklerde bulunabilirsiniz.

        • 13

          BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Balık burçları… Yeni haftada aşk ve ilişkilerde şanslı bir sürece giriyorsunuz. Özellikle hafta ortalarından itibaren iletişim gezegeni Merkür’ün Yengeç burcuna geçişiyle partnerinizle konuşulmayan meseleleri ele alıyor ve bağlarınızı güçlendiriyorsunuz. Yalnızsanız sosyal medya veya mesaj aracılığıyla romantik bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. En azından farklı bir insanı tanıyabilirsiniz. Kariyerde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir yere taşınma, farklı işler yapma gibi planları daha fazla düşünebilirsiniz. Maddi olarak ise güçleneceğiniz bir dönemdesiniz…

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa