Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Melisa Sözen o takipçisini ifşa etti - Magazin haberleri
        • 1

          Mor ve Ötesi'nin vokalisti Harun Tekin ile aşk yaşayan oyuncu Melisa Sözen, sosyal medyada kendisine siber zorbalık yapan bir takipçisinin yorumunu ifşa etti.

        • 2

          Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan 34 yaşındaki Sözen, şu ifadeleri kullandı:

        • 3

          Bu veya benzeri kişiler kendilerine duydukları güvensizliği, yetersizlik hissini, aşağılık kompleksini ve sevgisizliklerini bu üslupla dile getirdiklerinde iki şey düşünüyorum. 'Ya takmayın kafaya, troller her yerde' deyip dalga geçen bir dille cevabını vermek ya da daha da güzeli 'Yazık' deyip, geçip gitmek.

        • 4

          Sonra bu kişinin (Kişi kim bilemiyorum çünkü kendisi de bilmediğinden sahte bir hesapla yazıyor) seksist ve bayağı bir dille yazdıklarına her gün birçok kişinin kadın/erkek fark etmeksizin maruz kaldığını ve bizim de bu üslubu 'Aman boşver'lerle giderek normalleştirmemize ilk ve son kez bir şeyler yazmak istedim.

        • 5

          Hakaret ederek kendinize ve dünyaya olan sinirinizi boşaltmak istiyor olabilirsiniz. Bizim aynı üslupla cevap vermeyeceğimizden de emin olabilirsiniz ki, haklısınız ama psikolojik problemlerinize başkalarına saldırarak deva bulamazsınız.

        • 6

          Siber zorbalığınız karşısında şahsen ben bu naçizane mesajı paylaşmak istedim. Beni incitmediniz ama siz ve sizin gibilerin elini, kolunu sallaya sallaya insanlara musallat olarak kendini var etme çabasına da bir 'Dur' demek lazım. Her şeyi boş vermemek lazım, alışkanlık yapıyor sonra.

        • 7

          Oyuncu Songül Öden ise şu sözlerle yakın arkadaşına destek oldu:

          İçi, dışı, oyunu, niyeti güzel Melisa... Çöpünü dökmek isteyen eleştiri ile nefret suçunu karıştıran bir zamanın içinde... Cüreti, kabahatinden büyük, sevilmemiş, sevmemiş, incitici, yürekleri öldürmeyi hedeflemiş yeryüzü ruhları için hep duam, dileklerim...Ömründe bir defa dahi olsa sevgiye, empatiye buluşsa yürekleri... Amin...

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa