Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Son Dakika: Başakşehir, Emre Akbaba'yı transfer etti! Transfer Haberleri - Coredon Alanyaspor Haberleri

        HTSPOR. COM | YAĞIZ SABUNCUOĞLU

        Ara transfer döneminde Barcelona'dan Arda Turan ve Udinese'den Riad Bajic'i kiralayan Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor'un yıldız ismi Emre Akbaba'yı kadrosuna kattı.

        Emre Akbaba, transferde yapılan anlaşma gereği sezon sonuna kadar Alanyaspor’da kalacak ve yeni sezonda Başakşehir formasını giyecek. Bu transfer karşılığında ise Alanyaspor’a Mehmet Batdal ve bir miktar para verilecek.

        Başakşehir'in bu transfer anlaşmasına kattığı Mehmet Batdal ise gelecek sezonu beklemeden Alanyaspor’a transfer olacak ve Akdeniz ekibinin formasını giymeye başlayacak.Mayıs 2018'de Başakşehir ile sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Batdal, kariyerine sezonun ikinci yarısında Alanyaspor formasıyla devam edecek.

        Alanyaspor formasıyla gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Emre Akbaba, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 18 maçta 7 gol 5 asistlik bir performans sergiledi. Fransa'nın başkenti Paris'te doğan Akbaba, A Milli Takım formasıyla 1 maça çıktı ve o maçta da 1 gol kaydetti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa