Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Mbappe için son dakika açıklaması - Transfer haberleri - Futbol Haberleri

        PSG forması giyen Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağı iddiası gündeme düşerken İspanyol ekibinden jet hızıyla yalanlama geldi.

        Baptiste Ripart, Real Madrid'in PSG ile anlaştığını ve Mbappe için Fransız kulübüne 272 milyon euro ödemeyi kabul ettiğini iddia etmişti. Haberde Real Madrid'in bu ücreti 4 taksitte ödeyeceği belirtilirken İspanyol kulübünden açıklama gecikmedi.

        Kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayan Real Madrid, Mbappe ya da PSG'ye herhangi bir transfer teklifi yapmadıklarını duyurdu.

        Geçen yaz Monaco'dan 180 milyon euro'ya PSG'ye transfer olan Kylian Mbappe, Paris deviyel 44 resmi maça çıkarken 21 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. Fransa Milli Takımı'yla Dünya Kupası yolculuğuna devam eden Mbappe, turnuvada şu ana kadar 4 maçta 3 gole imzasını attı.

        Öte yandan Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağını duyuran Baptiste Ripart, daha önce Antoine Griezmann'ın sözleşme yenileyeceğini ve Thomas Lemar'ın Atletico Madrid'e transfer olacağını duyurmuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa