Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin’in Kızıltepe İlçe Kaymakamlığı ve belediyesi, Kızıltepe Çınarlarıyla Muhabbette Vefa Projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında ilçedeki yaşlılar ziyaret edilerek kendilerine çeşitli hediyeler verildi.

        Kızıltepe Çınarlarıyla Muhabbette Vefa Projesi ile yola çıkan Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi ilçedeki yaşlılara özel birbirinden güzel ürünlerin bulunduğu hediye paketleri hazırladı. Hediye paketleri, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ile eşi Dilek Çam ve belediye ekipleri tarafından yaşlılara takdim edildi.

        Proje kapsamında Kaymakam Çam ve eşi Dilek Çam, korona virüs tedbirleri kapsamında Ara köyündeki yaşlılar ile bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Kaymakam Çam, yaşlılar için hazırlanan özel hediyeleri kendilerine vererek sağlıklı ömürler diledi. Hediyelerini alan vatandaşlar Kaymakam Çam'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa