Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin’de yol ortasında ölü halde bulunan bir kediyi eline alarak yolun kenarına bırakan Hilal öğretmenin davranışı yürekleri ısıttı.

        Mardin Devlet Hastanesi yakınlarında aracı ile seyir halinde giden İngilizce öğretmeni Hilal Yıldız, plakası henüz belirlenemeyen arabanın çarpıp yol ortasında bıraktığı ölü kediyi eldiven takıp yolun kenarına bıraktı. Yıldız, yolda gördüğü kediyi öylece bırakmaya yüreğinin el vermediğini söyledi. Yıldız, "Yolda gördüğüm ölü kediyi bırakmak istemedim, elimle alıp yolun kenarına bıraktım. Hayvana çarpıp bırakmak büyük canilik. Arkadaşlar lütfen araçlarınızı kullanırken dikkat edin, hayvanlar her an her yerden çıkabiliyorlar. Onlar da bizim yaşamımızın içerisindeler" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa