Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Barış GEZİCİ / AKHİSAR, (DHA) - TFF 1. Lig'de geçen sezon Play-Off'ta elenip koronavirüs pandemisinin olumsuz etkileri nedeniyle Futbol Federasyonu'na yaptığı Süper Lig'e alınma başvurusuna yanıt bekleyen Akhisarspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Akigo, 1 yıl aradan sonra Yılmaz Vural'ın yerine teknik direktörlük görevine dönen Cem Kavçak yönetiminde sezonu Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla açtı. 

        Altay'a transfer olan Erhan ve Ergin'in yanı sıra Muhammet Reis'in de ayrıldığı Akhisarspor'da özel izinli olan Kadir Keleş haricinde tüm futbolcular ilk idmana katıldı. Koronavirüs salgını yüzünden uzayan sezonu henüz 26 Temmuz'da tamamlayan Akhisarspor, 11 Eylül'de start alacak yeni sezon öncesi kampa gitmeyip Akhisar'da çalışacak. Akigo, transferde rotasını TFF'nin kararına göre çizecek.DHA-Spor Türkiye-Manisa / Akhisar Barış GEZİCİ / AKHİSAR, (DHA)

        2020-08-14 12:21:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa