Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Cansu Melis Karakuş: Hakan’la sevgili olamadık

        Adı Hakan Sabancı ile anılan 2014 Best Model Türkiye birincisi Cansu Melis Karakuş, HT Magazin'den Mehmet Çalışkan'a konuştu. Genç işadamıyla birbirlerini daha iyi tanımak için baş başa yemek yediklerini belirten güzel model, “Hakan’la her zaman arkadaştık. O gece birbirimizi daha iyi tanımak için yemek yedik, sohbet ettik. Hakan, tanımaya değer bir insan ve iyi arkadaşımdır. Ne var ki sevgili olmayacağımızı anladık ve zaten olmadık” dedi.

        "CEM İLE BİRBİRİMİZE HAL HATIR SORDUK"

        Cansu Melis Karakuş, Hakan Sabancı ile birbirlerini daha iyi tanımak için baş başa yedikleri yemek sonrası sevgili olamayacaklarını anladıklarını dile getirerek arkadaşlıklarının ilişkiye evrilmediğini belirtti. Karakuş, Cem Yılmaz ile de sanıldığı gibi sevgili olmadıklarını söyledi

        REKLAM

        Cansu Melis Karakuş... Adı Cem Yılmaz ve Hakan Sabancı ile anıldı.

        Peki kendisi kimdir?

        Annesiyle babasının boşanmasından dolayı evi geçindirme görevi kendisine düştüğü için henüz 16 yaşındayken çalışmaya başladı. Fuarlarda hosteslik yaparken keşfedildi.

        Önce annesinin ardından da kendisinin hastalanmasıyla Yeditepe Üniversitesi’nde sosyoloji üzerine gördüğü öğrenime ara vermek zorunda kaldı. 1.85 boyundaki Cansu Melis Karakuş, Best Model of Turkey’de birinci, Best Model of World’e ikinci olduktan sonra gelen teklif üzerine oyunculuğa başladı. ‘Fi’ adlı internet dizisinde rol almasıyla birlikte tanındı.

        Cansu Melis Karakuş, sanıldığı gibi ne Cem Yılmaz ile ne de Hakan Sabancı ile sevgili olmuş. Karakuş, Sabancı ile birbirlerini daha iyi tanımak için baş başa yedikleri yemeğin ardından arkadaşlıklarının bir ilişkiye evrilmeyeceğine karar vermişler.

        Best Model olmak size neler kazandırdı?

        REKLAM

        Öncelikle modelliği profesyonel olarak yapmamı, sektörde daha ciddiye alınmamı sağladı. Bunun yanı sıra da tanınan biri olduğum için daha çok iş almama neden oldu. Ve her ne kadar düşünmemiş olsam da, planlarımın arasında yer almamış olsa da oyunculuk kapısını açtı.

        Neden düşünmüyordunuz?

        Çünkü oyunculuk konusunda hiçbir eğitim almamıştım, nasıl yapılacağını bilmiyordum. Ne var ki eğitim aldıkça başarabileceğime inandım. Kamera kaşısındaki halim olumlu tepkiler de alınca oyunculuğu sevmeye başladım.

        Oyunculuk teklifinde ilk kim bulundu?

        Best Model Of Turkey’den sonra ‘Çilek Kokusu’ndan teklif geldi. Teklifin boşu boşuna gelmediğini düşündüm ve Bahar Kerimoğlu’ndan oyunculuk eğitimi almaya başladım. Saim Güleroğlu ile devam ediyorum.

        Oyunculuk size neler kattı?

        Her şeyden önce kendimi keşfetme yolunda gerçekten büyük bir kapı açtı. Karanlık köşelerimi, aydınlık köşelerimi, gizli köşelerimi keşfetmeme neden oldu. Beni gerçekten bir yerden alıp bir yere taşıdı.

        Nereye taşıdı?

        REKLAM

        Zaten çok düşünen, sorgulayan ve kendini anlamaya çalışan bir insandım. Oyunculuğu başardıkça sahip olduğum meziyetler, yapmak isteklerim ve hedeflerim netleşti. Eğitimini aldığım sosyolojiyle oyunculuğu birleştirince ruhsal dinamiklerimle davranış dinamiklerimin neler olduğu gözlerimin önüne serildi.

        Eğitiminizi yarım bırakmışsınız, neden?

        Yarım bırakmadım, dondurdum. İlk fırsatta üniversiteye dönerek diplomamı alacağım. Öğrenciyken annem ağır bir hastalık geçirdi. Sonra da ben. Bir yıl boyunca hastanelere taşınınca üniversiteye ara vermek zorunda kaldım.

        Oyunculuktaki hedefiniz nedir?

        Yapabileceğimin en iyisini yapabilmek. Mutlak başarıya ulaşmak için ne kadar çalışmak gerekiyorsa o kadar çalışmak.

        Oyunculuk üzerine mutlaka hayaller kuruyorsunuzdur...

        Her oyuncunun elinde ödül olan bir hayali mutlaka vardır. Hayal kurmaktan önce kendi sınırlarımı genişleterek gelişmenin peşindeyim.

        Boyunuzun uzunluğu oyunculuk yapmanızda sorun oluşturuyor mu?

        Ona sorun demeyelim. Bana eşlik edecek jön bulmakta sorunlar yaşayacağımı söyleyenler var ama ben böyle kodlamaları kabul etmiyorum. Her şeyin bir yeri vardır. Benim uzun boyumun da. Şunu da unutmamak gerek, yeni nesil artık daha uzun boylu. Oyuncular uzun zamandır güzellik yarışmalarından çıktığı için boyuma uygun bir jön bulamayacağımı düşünmüyorum.

        REKLAM

        "ÖNCELİĞİM HİÇ AŞK OLMADI ÇÜNKÜ..."

        Aşk hayatınız...

        Aşk hayatı benim için hiçbir zaman öncelik olmadı çünkü ben hep çalışmak zorunda oldum. 16 yaşından bu yana çalışıyorum.

        Neden

        Sorumluluklarım var, birlikte yaşadığım ailemin babası konumundayım. İş hayatına erken başladım, çünkü ailevi bazı problemlerimiz vardı. Bu nedenle de 16 yaşından bu yana sorumluluğun ne olduğunun farkındayım. Bu nedenle aşka beyinsel olarak bile çok vakit ayıramıyorum, çünkü fazlasıyla enerjimi alıyor. Sonuç olarak aşk benim için hep geri planda kaldı.

        Peşinizden koşanlar olmuyor mu?

        Dereceli Türkiye güzeliyim, yaptığım işten dolayı göz önünde biriyim. Elbette birileri beni, ben birilerini beğenebiliyorum. Böyle olması da normal. Ne var ki hayatımda kimse yok. Benim için birine ‘Sevgilim’ demek kolay değil.

        REKLAM

        Âşık olursanız...

        Âşık olursam olur ama birinin ruhunu, samimiyetini iyice görmeden onu sahiplenemiyorum.

        Hakan Sabancı ile sevgili değil misiniz?

        Hakan ile her zaman arkadaştık. Daha önce başka arkadaşlarımızın da olduğu ortamlarda yemek yemişliğimiz var. Fotoğraflarımızın çekildiği gece birbirimizi daha iyi tanımak için yemek yedik, sohbet ettik. Hakan, tanımaya değer bir insan ve iyi arkadaşımdır. Ne var ki sevgili olmayacağımızı anladık ve zaten olmadık. Arkadaşlığımız bir ilişkiye evrilmedi.

        Cem Yılmaz ile ilişki yaşadınız mı?

        Hayır, sadece iki kez konuştuk. O da birbirimizin halini hatırını sormak içindi. Sonuçta bizim dizide konuk oyuncuydu, o zaman tanıştık.

        "KENDİM OLMAYI SEVİYORUM"

        Modelliğe devam edecek misiniz?

        Tabii ki. Örneğin Monte Carlo Fashion’da Ezra Tuba’nın defilesinin açılışını veya kapanışını ben yapacağım. Uluslararası bir organizasyonda ilk kez podyuma çıkacağım. Modellikle oyunculuğun bir birbirlerini desteklediklerini düşünüyorum. Oyunculukta da bir karakter sunuyorum, modelikte de. Oyunculuğu ve modelliği de başka karakterlerle desteklemeye çalışıyorum.

        REKLAM

        Hangi karakterlerle?

        Sosyal hayatımda başka bir Melis, özel hayatımda başka bir Melis var. Ara sıra kendi kendime yazılar yazıyorum, o zaman romantik bir Melis oluyorum. Sorumlulukları olan, ailemizin babası konumunda daysa başka bir Melis var. Sadece tek bir Melis olmamak, farklı alanlarda birçok Melis olmanın oyunculuğuma da modelliğime de katkıda bulunduğunu düşünüyorum.

        Şöhret hakkında ne düşünüyorsunuz?

        Hayatımı tanınırlık üzerine kurmuyorum. Şöhret, yaptığım işlerin doğal sonucu. Kendi olmayı seven bir insanım, her an her yerde olduğu gibi olmayı seviyorum.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa