Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Lena Headey: Harvey Weinstein beni taciz etti
        • 1

          Game of Thrones’un yıldız oyuncularından Lena Headey (Cersei Lannister), son günlerde taciz iddialarıyla gündeme gelen yapımcı Harvey Weinstein hakkında açıklama yaptı.

        • 2

          44 yaşındaki ABD'li oyuncu Twitter hesabından, ünlü yapımcıyla yaşadığı iki kötü anısını paylaştı.

        • 3

          Weinstein ile ilk kez 2005 yılında düzenlenen Venedik Fim Festivali’nde, Miramax (Weinstein’in eski film yapım şirketi) yapımı Grimm Kardeşler filminin galasında karşılaştığını belirten Headey, şunları ifade etti:

        • 4

          “Harvey bana o akşam nehrin aşağısına doğru yürüyüş yapmayı teklif etti. Ben de kabul ettim. Daha sonra durdu ve bana ‘imalı’ bir söz söyledi. Sadece güldüm. Şok oldum. Bu bir şaka olmalıydı. Ona 'Hadi ama arkadaşım? Bu babamı öpmek gibi bir şey olur! Gidip içecek bir şeyler alalım ve diğerlerinin yanına dönelim’ dedim. Bu olaydan sonra bir daha asla Miramax yapımı filmlerde yer almamayı tercih ettim.”

        • 5

          Headey, bu olaydan sonra Weinstein’in sınırlarına saygı duyacağını ve tekrar kendisine böyle bir yaklaşımda bulunmayacağına inandığını fakat kısa bir süre sonra yanıldığını belirtti.

        • 6

          65 yaşındaki Hollywood yapımcısıyla film projelerini konuşmak için kahvaltıya katıldığını aktaran Headey, ikinci kez tacize uğradığını aktardı:

        • 7

          “Bana aşk hayatımla ilgili birkaç soru sordu. Konuşmayı daha az kişisel hale getirmek için farklı bir tarafa çekmeye çalıştım. Daha sonra ise bana senaryoyu vermek için onunla birlikte kaldığı otel odasına çıkmamı önerdi. Asansöre bindik ve birden tüm vücudum korkudan tepki vermeye başladı. Harvey’e işten başka bir şeyle ilgilenmediğimi, onunla farklı bir nedenden dolayı görüşmediğimi ve aramızda hiçbir şey olmayacağını söyledim.”

        • 8

          Verdiği tepkiden sonra ünlü aktris Weinstein’in hoşnutsuz olduğunu bildirdi: “Ben konuştuktan sonra öfkelendi. Asansörden indik ve odasına doğru yürümeye başladık. Eli sırtımdaydı ve arkamda yürüyordu. Tek kelime etmedi. Tamamıyla güçsüz hissettim. Odayı açmak için giriş kartını denedi fakat çalışmayınca daha da sinirlendi.”

        • 9

          Odayı giremedikleri için geri dönmeye karar verdiğini belirten Headey, daha sonra Weinstein’in kendisini uyardığını dile getirdi: “Otelden ayrılırken vale ücretini ödedi ve kulağıma fısıldadı: ‘Bundan kesinlikle menajerine ve ajansına bahsetme!’ Arabama bindim ve ağladım.”

        • 10

          Aralarında Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Asia Argento ve Cara Delevingne gibi ünlü isimlerin bulunduğu 30'u aşkın ABD’li Hollywood filmleri yapımcısı Harvey Weinstein’in tacize uğradığına iddia etmiş ve yaşadıklarını anlatmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa