Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kuzey Yıldızı İlk Aşk 37. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 37. bölüm 2. fragman izle

        Kuzey Yıldızı İlk Aşk 37. bölüm 2. fragmanında; 20 yıllık aşkının teklifine “Evet!” diyerek haykıran Yıldız, Bulut’un evinde kendi fotoğraflarıyla dolu odasını gördüğünde neye uğradığını şaşırıyor. Kuzey ve Yıldız’ın aşk hikayesini romantik ve komik bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, her Cumartesi Show TV’de ekrana geliyor.

        KUZEY YILDIZI İLK AŞK’IN 36. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

        Kuzey'in gizli düşmanı, kızlara kadar ulaşarak artık ne kadar tehlikeli olduğunu gösterince herkes birlik olup harekete geçti. Sefer, pampasını korumak için nöbet tutarken bacanakları da zorlu eğitimlerden geçirerek düşmana karşı hazır hale getirdi. Tüm Mollaoğulları ve Kadıoğulları da gelecek tehlikeye karşı tetikteydi. Öte yandan Yıldız da Kuzey için telaşlanmaya başlamış, Bulut'un tüm yaptıkları iki aşığı uzaklaştırmak yerine birbirine daha yakınlaştırmıştı ancak Bulut, hedefine ulaşmak için her yolu denemeye devam etti.

        REKLAM

        İçlerine sızarak hem Yıldız'la hem Kuzey'le yakın olan Bulut, iki aşığı manipüle ederek birbirinden uzaklaştırmaya çalıştı. Yıldız'ın üniversite arkadaşlarını Ordu'ya çağırarak sürpriz yapan Bulut, Kuzey'i gelen gruptan Erdinç'e karşı dolduruşa getirince olay çıktı. Kuzey kıskançlığına yenik düşüp Yıldız'ın arkadaşına kafa atınca ikili arasında gerilim yaşandı. Bulut, Kuzey'in üzerine oyunlar oynadıkça, Kuzey kendini haklı çıkarmaya çalışıyordu.

        En sonunda gözünü karartan Bulut, sesini değiştirerek Yıldız'ı aradı ve Kuzey'den ayrılmazsa sevdiklerine zarar vereceğini söyleyerek tehdit etti. Aldığı tehditle korkudan ne yapacağını bilemeyen Yıldız, fenerde Kuzey ve Sefer'le buluştu. Kuzey, Yıldız'a destek olurken Sefer de ikilinin birbirine sahip çıkması gerektiğini söyledi. Tam bu anlarda patlayan silahla herkes şoke oldu. Sefer'in vurulduğu final anları izleyenlere korku dolu anlar yaşattı.

        Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

        Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 37. Bölüm 2. Tanıtımı:

        Haberi Hazırlayan: Esra Şaşmaz

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa