Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Konyasporlu futbolcular, Afrin gazisine ziyarette bulundu - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Atiker Konyaspor'un yönetici ve futbolcuları, Suriye'nin Afrin bölgesindeki Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralan Uzman Çavuş Ahmet Çetin'e evinde ziyarette bulundu.

        Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz ziyarette, Gazi Ahmet Çetin'e kahramanca mücadelesinden dolayı teşekkür etti. Mehmetçik'in vatanın ve milletin bekası için çok önemli görevler gerçekleştirdiğini ifade eden Yılmaz, "Atiker Konyaspor Kulübü olarak yöneticisiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla her zaman silahlı kuvvetlerimizin yanındayız." dedi.

        "MAÇ KAYBETTİĞİMİZDE HAZMEDEMİYORUM"

        Gazi Ahmet Çetin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizim takımımız maç kaybettiğinde hazmedemiyorum. Babam da aynı şekilde sıkı bir Konyaspor taraftarı. Konyaspor'un hiçbir maçını kaçırmaz. Ben de eski stadyumda hiçbir maçı kaçırmazdım. Maçlara adam toplardım. Beşiktaş maçından da eliniz boş ayrılmayın, dualarım sizinle." diye konuştu.

        REKLAM

        "HEPİMİZE MORAL OLDU"

        Konyasporlu futbolcuların ve teknik direktör Mehmet Özdilek'in askerler için hazırladığı klibi Afrin'de izlediklerini ifade eden Çetin, videoyu izleyen tüm askerlerin çok duygulandığını kaydetti. Gazi Ahmet Çetin, "Videoyu izlediğimde bir Konyalı olarak takımımla ve şehrimle gurur duydum. Silah arkadaşlarım da izlediler ve onlar da çok duygulandılar. Hepimize büyük bir moral oldu." şeklinde konuştu.

        FORMA HEDİYE ETTİLER

        Ziyarete katılan futbolcular Selim Ay ve Ömer Ali Şahiner de gazi Ahmet Çetin'i iyileştikten sonra mutlaka bir maçta misafir etmek istediklerini söyleyerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretin sonunda gazi Ahmet Çetin'e üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı forma hediye edildi. Uzman Çavuş Ahmet Çetin, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanmış, ilk müdahalesinin ardından tedavi için baba ocağı Konya'ya getirilmişti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa