Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Komaya girdi, bebekle uyandı!

        18 yaşındaki Ebony Stevenson, korkunç bir baş ağrısıyla hastaneye yatırıldığında hamile olduğuna dair fikir sahibi değildi.

        Daily Star gazetesinde yer alan habere göre; hastalandıktan sonra bir dizi nöbet geçiren Stevenson, komayagirdi.Üniversite öğrencisi, hamile kaldığına yönelik hiçbir belirti olmadığını söyleyerek, şunları söyledi: "Komadan uyandığımda hamile olduğumu ve bir kız çocuğu doğurduğumu söylemeleri benim için çok zor bir durumdu."

        "Bebeğimle tanışmak gerçeküstüydü" diyen Stevenson,“Çocuk istediğimi bile düşünmemiştim, asla genç bir anne olmayı beklemiyordum" açıklamasında bulundu.

        Kızıyla bağ kuramayacağımdan endişe duyduğunu söyleyen Stevenson, bu durumu mutlak bir mucize olarak nitelendirdi ve kızını dünyaya değişmeyeceğini kaydetti.

        Doktorlar, Stevenson'ın iki rahmi olduğunu, nadir görülen bu hastalık nedeniyle hamile kaldığında bebeğin fark edilmediğini söylediler. Yaklaşık 3.000 kadından birinin bu durumdan etkilendiğini söyleyen uzmanlar, bu bebeğin bir mucize olduğunu belirttiler.

        REKLAM
        Haberi Hazırlayan: Demet Demirkır
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa