Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan bir binanın 4. katı, evde bulunan taşınabilir şarj aletinin patlaması sonucu alev alev yandı. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürülebildi.

        Yangın, Kocaeli’nin Gebze ilçesi Kirazpınar Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi üzerinde Emlak Konutları 2. Etap 5800 Ada’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan bir sitenin 4. katında, taşınabilir şarj aletinin patlaması sonucu yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri yangını söndürebilmek için çalışma başlattı. Yangının kısa sürede büyümesiyle birlikte, binanın üst katındaki vatandaşlar mahsur kaldı. Mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Bu sırada dumandan etkilenen vatandaşlar, bölgede bekleyen sağlık ekiplerine teslim edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa