Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergün AYAZ-Soner GÜLEZER/GÖLCÜK (Kocaeli), (DHA)17 AĞUSTOS depremiyle ilgili farkındalık oluşturmak için Ankara'dan yola çıkan AFAD Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı, depremin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesine geldi. Sporcuların verdiği karanfilleri alan AFAD dalış ekibi, deprem anıtı önünde anı dalışı yaptı.

        17 Ağustos depreminde yaşamlarını yitirenleri anmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Ankara'dan yola çıkan milli sporculardan oluşan AFAD Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı, sabah erken saatlerinde depremin merkez üssü Gölcük ilçesine ulaştı. Kavaklı sahilinde bulunan anıtın önüne gelen 18 sporcuyu, burada AFAD dalış ekibi karşıladı. Sporcular yanlarında getirdikleri karanfilleri dalış ekibine verdi. Dalış ekibi, deprem anıtının önünden denize girip enkaza karanfilleri bıraktı.

        Farkındalık oluşturmak için Ankara'dan yola çıktıklarını söyleyen AFAD Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı sporcusu Ömer Faruk Yıldız, "Bisiklet yolculuğumuz güzel geçti. İlk gün biraz tırmanış etapları boldu. Ankara, Bolu, Sakarya ve Gölcük etabını kazasız belasız tamamladık. Ankara'dan yaklaşık 9 saatte buraya geldik. Amacımız depremde yaşamlarını yitirenleri anmak ve farkındalık oluşturmak" dedi. DHA-Genel Türkiye-Kocaeli / Gölcük Ergün AYAZ-Soner GÜLEZER

        2020-08-15 11:24:06

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa