Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GEBZE (Kocaeli), (DHA)KOCAELİ´nin Gebze ilçesinde, zabıta ekipleri koronavirüs denetimleri kapsamında, pazarda maske ve sosyal mesafe denetiminde bulundu. Maske takmayan vatandaşlara maske verildi.

        Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede kurulan pazarlarda koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında denetim yapıyor. Mevlana kapalı pazaryerinde kurulan pazara gelen vatandaşları ve esnafları, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına ilişkin uyaran zabıta, pazara maskesiz gelen vatandaşlara maske dağıttı. Pazara girişte kurulan dezenfektan noktasında vatandaşlar ellerini dezenfekte etti. Zabıta memurları pazarda esnafları koronavirüsle ilgili alınan kararlara uymaları konusunda bilgilendirdi. DHA-Genel Türkiye-Kocaeli / Gebze Haluk TURGUT

        2020-08-14 16:12:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa