Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ´nin Dilovası ilçesinde, bilardo salonunun önündeki kişilere pompalı tüfekle ateş açarak 5 kişinin yaralanmasına neden olan 5 kişi yakalanırken, kiraladıkları araçta 2 pompalı tüfek, çok sayıda dolu ve boş fişek ele geçirildi. 5 kişinin 60´a yakın suçtan sabıkalarının olduğu belirlendi.

        Olay, dün gece saatlerinde Dilovası Turgut Özal Mahallesi Bağdat Caddesi´nde meydana geldi. Bilardo salonunun önünde bulunan 5 kişi otomobille gelen kişilerin pompalı tüfeklerle ateş açması sonucu yaralandı. Saldırganlar otomobille olay yerinden kaçtı. 5 kişi kaldırıldıkları hastanede tedaviye alınırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

        YAKALANDILAR

        Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Bugün, Gebze Motorize Yunus ekiplerinin de katıldığı operasyonla K.A., M.Ç., Z.G. ve G.K. Gebze´de yakalandı. Kiraladıkları araçta 2 adet pompalı tüfek ve çok sayıda dolu ve boş fişek ele geçirilirken, devam eden operasyonla F.D. de yakalandı.

        Gözaltına alınan 5 kişi Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. 5 kişinin `Kasten yaralama´, `Uyuşturucu kullanma´, `Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma´, `Gasp´, `Hırsızlık´ ve `Tehdit´ gibi 60'a yakın suçtan sabıkaları olduğu tespit edildi. Şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa