Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'Kızılcık Şerbeti'nde Kaan Taşaner izleyiciyle buluşuyor: Fatih ile Görkem'in beklenen düğünü de bu akşam! - Magazin haberleri

        SHOW TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizisi 'Kızılcık Şerbeti', dün akşam yine çok konuşulacak bir bölüme imza attı.

        Diziye sevilen oyuncu Kaan Taşaner canlandıracağı Giray Şifacıgil karakteriyle dâhil oldu.

        DOĞA, GİRAY İLE TANIŞTI

        REKLAM

        Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde evlatlık verildiğini düşünen Nilay’a (Feyza Civelek) yardım eden Doğa (Sıla Türkoğlu), Giray Şifacıgil’le tanıştı. Şifacıgil Holding’e giden, ardından beklenmeyen bir tesadüfle karşı karşıya gelen Doğa ve Giray’ın tanışması dizide dengelerin değişmesine neden oldu.

        FATİH VE GÖRKEM’İN BEKLENEN DÜĞÜNÜ GERÇEKLEŞTİ

        Bu akşam yayınlanacak bölümde izleyicilerin merakla beklediği Fatih (Doğukan Güngör) ve Görkem (Özge Özacar) çiftinin düğünü ekrana geldi. Pembe’nin (Sibel Taşçıoğlu) dillere destan olan bir düğün gerçekleştirdiği bölümde yaşananlar bomba etkisi yarattı.

        Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği 'Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alırken dizide bu isimlere; Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan eşlik ediyor.

        ÖNERİLEN VİDEO

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa