Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kemal Özdeş: "Yıl sonuna kadar sürdürmemiz gerekiyor" - Kasımpaşa Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kasımpaşa evinde Akhisarspor'u 2-0 yendi. Taraftarı önünde Akhisarspor'u mağlup etmeyi başaran Kasımpaşa'da Teknik Direktör Kemal Özdeş, karşılaşmanın ardından soruları yanıtladı.

        Önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Özdeş, "İstediğimiz gibi başlayamadık. Rakibin topa doğru sahip olması bunu engelledi. İlk yarıda belki 2 gol şansı oldu ama etkili oyunla olmadı, bireysel beceriyle oldu. Rakip de kontratakta final yapamadı. İkinci yarıda daha doğru şekilde topa sahip olduk. Geniş alanda ekstra oyuncular kattık ve bu da karşılığında gol getirdi. Son 10 dakikaya kadar ikinci golü atamamanın sıkıntısını yaşadık. Önde top tutamadık. Bugün son dakikadaki gol maçı kopardı. İkinci yarıda oynadığımız 3 lig maçının da ikinci yarılarında çok iyi oynadık. Yıl sonuna kadar bunu sürdürmemiz gerekiyor. İlk yarıya göre daha nitelikli bir kadromuz var" diye konuştu.

        "BU TARAFTARA LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM"

        Beşiktaş maçının ardından yaşanan istifa süreci ve ardından göreve geri dönmesiyle ilgili olarak da konuşan Özdeş, "Anlatılacak bir süreç yok. Kasımpaşa ailesi çok güçlü bir aile. Süper Lig'de 10 takımda çalıştım. Burada da 1,5 sezondur çalışıyorum. Ligde kendi takımında en fazla çalışan 3. teknik adamım. Maçtan sonra böyle bir karar aldım. Başkanımız yurt dışından dönünce kendisiyle görüştüm ve fikir alışverişinde bulunduk. Kendisi, göreve devam etmeme karar verdi. Ayrılacak olmak bile üzüntüydü. Maçtan önce taraftar sevgi gösterisinde bulundu. Bu durum beni çok duygulandırdı. Camianın bu sevgisine layık olmak için daha çok çalışmam gerekiyordu. Ülkemizin en önemli ailesidir Kasımpaşa. Bunun da bir parçası olmak benim için gurur" diyerek sözlerini tamamladı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa