Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kemal Özdeş Kasımpaşa Sivasspor maçı sonu açıklamaları - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 3-2'lik Demir Grup Sivasspor mağlubiyetinden sonra açıklamalar yaptı. Özdeş, takımdan umutlu olduğunu "Önümüzdeki haftalardan itibaren oyunun düzeleceğini düşünüyorum." diyerek ifade etti.

        Basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda geçen sezonu hatırlatan Kemal Özdeş, şunları söyledi;

        "Çok üzgünüm. Kazanıp tekrar çıkışa geçmekle ilgili çok büyük beklentimiz vardı. Oyuna iyi başladık. İlk yarı orta saha mücadelesi olarak geçti. Sonra devre arasında soyunma odasına 1-0 önde gittik. Oyuncularıma oyunun 0-0 gibi oynanması gerektiğini söyledim. Onlara topa sahip olup 2. golü atmaları gerektiğini hatırlattım. Gereksiz top tutma çabamız belki de oyun stratejilerinden biriydi. Bu da top kaybına neden oldu ve 1-1 oldu. İkinci golü de yedikten sonra ofansif bir takımla oynamak durumunda kaldık. Oyuna ortak olmak için yaptık"

        ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADAN İTİBAREN OYUNUN DÜZELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

        "Skoru 2-2'ye getirdik. 3. golü atma gayreti içindeyken 3. golü yedik. Maçtan sonra oyuncularımda bir yıkılmışlık vardı. Onlarla konuşma ihtiyacı hissettim. Onlara geçtiğimiz yılı hatırlattım. 5 maçın sonunda 1 puanımız varken Bursaspor maçından sonraki soyunma odasını hatırlattım. Geçtiğimiz yıl 8. haftanın sonundaki puanımızı hatırlattım. O tutum ortaya ligin bitmesine 4 hafta kala ilk 6 hedefini kovalayan bir Kasımpaşa çıkarmıştı ve Türkiye Kupası'nda yarı final getirmişti. Şimdi ayağa kalkmanın ve düzeltecek eylemi yapmanın zamanı olduğunu söyledim. Kasımpaşa kulübünün enerjisi vizyonu bu sorunları giderecek güçtedir. Öncelikle fabrika ayarlarımıza geri dönüp yapmamız gereken savunmayı yapacağız; sonra da maç kazanmaya başlayacağız. Bunu hemen yapmamız gerekiyor. Önümüzdeki haftadan itibaren oyun olarak düzeleceğini düşünüyorum."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa