Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan İlçe Danışma Toplantısı’na katıldı.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda konuşan Büyükkılıç, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" kaygısıyla vatandaşa layık olmaya çalıştıklarını belirtti.

        Birlik ve beraberliğin önemli olduğunun altını çizen Büyükkılıç, şunları kaydetti:

        "Kayserimiz büyüdü, gelişti, güzelleşti. Kocasinan'ımız ayrıca yüz akımız olan konum ve durumlara erişti. Kardeşlerimiz, değerli başkanımız Ahmet kardeşimizin projeleriyle buluşmaya devam ediyor. Kayserimizle gurur duyuyoruz. Kayserimizle övünüyoruz. Kayseri'mizi daha da yaşanabilir bir konuma getirmeye çalışıyoruz. El ele gönül gönüle hizmetlerimizi sizlerle buluşturmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Toplantıya, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve partililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa