Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşalı yıldızlardan Türkiye'nin EURO 2024 adaylığına destek - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşalı oyunculardan Olivier Veigneau, Syam Ben Youssef ile David Pavelka, Türkiye'nin UEFA EURO 2024 adaylığına destek verdi.

        Türkiye'deki futbol tutkusuna vurgu yapan 33 yaşındaki Fransız futbolcu Veigneau, "Türkiye tam bir futbol ülkesi. Her hafta sonu futbolseverlerin yoğun tutkusunu hissedebilirsiniz. UEFA EURO 2024 Türkiye'de düzenlenirse burada büyük bir kutlama olacak" dedi.

        YOUSSEF: "BURADA ÇOK FARKLI ŞEHİRLER VAR"

        Türkiye'de her kentin kendine özgü güzelliğinin olduğunu belirten Syam Ben Youssef, "Maçlar için seyahat ettiğimizde birçok farklı şehir görüyoruz. Kimi dağların arasında, kimi deniz kıyısında... Birbirinden farklı, çok güzel şehirler var" şeklinde konuştu.

        PAVELKA: "EN DOĞRU YER TÜRKİYE"

        Türkiye'de çok güzel stadyumlar olduğunu söyleyen David Pavelka ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Burada çok güzel stadyumlar var. Futbol atmosferi bakımından dünyanın en iyi ülkelerinden biri. İnsanlar her zaman Almanya, Belçika gibi ülkelere gitmek istemiyorlar. Yeni bir anlayış, yeni bir ülke arıyorlar. Bu sebeple Türkiye bu organizasyon için en doğru yer."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa