Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tipi kabusu! Öğrenciler eve dönüşte yakalandı

        Kars merkezde güneşli ve sıcak hava etkili olurken, özellikle yüksek kesimlerde tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Tipiyle birlikte sürüklenerek gelen kar, Kars-Gölü yolu Boğatepe Köyü mevkinde yolu kapadı. Kapalı bulunan yolda çok sayıda araç mahsur kaldı.

        İHA'nın haberine göre, mahsur kalan araçlar içerisinde bulunan okul servisindeki öğrenciler ise araçtan çıkarak kendi imkanlarıyla etkili olan tipi altında bir birlerine yardım ederek Boğatepe Köyü’ne geri döndü. Öğrencilerin tipi ile mücadelesi an be an cep telefonuyla kaydedildi.

        Kars’ta güneşli havaya aldanarak yola çıkan vatandaşlar Boğatepe mevkiinde tipiye hazırlıksız yakalandı. Tipinin kapattığı yolda mahsur kalan araçlar ise yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrasında mahsur kaldıkları yerden kurtularak yollarına devam etti.

        Öte yandan Boğatepe Köyü’nde etkili tipiden payını aldı. Köyde kara saplanarak yolda kalan bir minibüs ise vatandaşların yardımıyla kaldığı yerden çıkarıldı. Boğatepe köyünde evlerin yüksekliğindeki kar kütleri ise dikkat çekti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa