Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yasin ALDEMİR/KARABÜK,(DHA)- KARABÜK´te sirenler çalarak polis uygulamasının olduğu yerden geçen, `dur´  ihtarına uymayan özel ambulans sürücüsü yakalandı. İçerisinde hasta olmayan ambulans sürücüsü H.E.´ye 552 TL ceza yazıldı. 

        Karabük'ten İstanbul'a giden H.E. yönetimindeki 34 BGV 930 plakalı özel bir şirkete ait ambulans, dün akşam saatlerinde polisin uygulama yaptığı bölgeden sirenlerini çalarak geçti. Polis, `dur´ ihtarına uymayan ambulansı takibe aldı. Ambulans bir süre sonra Karabük Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde durduruldu. Ambulans içerisinde sadece sürücüsünün bulunduğu, herhangi bir sağlık görevlisi ya da hasta bulunmadığı tespit edildi. İstanbul´da faaliyet gösteren bir şirkette çalışan ve `dur´ ihtarına uymayan H.E.´ye, geçiş üstünlüğünün ihlali ve `dur´ ihtarına uymamak nedeniyle 552 TL trafik para cezası kesildi. Seyahat izin belgesi bulunmadığı ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği için, İl Hıfzıssıhha Meclis Kurulu kararlarından işlem yapılmak üzere tutanak tutuldu. Ayrıca bakaya durumda bulunan H.E.´ye, tebligat tutanağı düzenlendi. 

         DHA-Genel Türkiye-Karabük / Merkez Yasin ALDEMİR

        2020-05-26 15:47:06

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa