Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük'ün Safranbolu ilçesinde iki köy mahalleri ile birlikte yeni tip korona virüs (Covid19) vakalarının fazla olması nedeniyle karantinaya alındı.

        Safranbolu Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçeye bağlı Bağcığaz köyü Rahmanoğlu Mahallesi ile Cücahlı köyü Sarıoğlu Mahallesi korona virüs sayısının fazla olması dolayısıyla karantinaya alındığı bildirildi.

        Yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "İlçemiz Bağcığaz köyü Rahmanoğlu Mahallesi ve Cücahlı köyü Sarıoğlu Mahallesi'nde birden fazla Covid19 pozitif vakasının olması ve vakaların temaslı sayılarının çokluğu nedeniyle, Covid19 enfeksiyonunun yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla adı geçen köyler, mahalleleri ile birlikte 08.04.2020 tarihi saat 18.00'dan itibaren 22.04.2020 tarihi saat 24.00'a kadar giriş çıkışların izne bağlı olmak kaydıyla karantina altına alınmasına karar verilmiştir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa