Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kadıköy'de eşi ve annesini öldüren şahıs kayıplara karıştı!

        Olay, saat 18.00 sıralarında Cemil Topuzlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre, cezaevinden yeni çıkanTahsinYüksekova (38), cadde üzerinde çiçekçilik yapan eşi SeyhanYüksekova(37)'nın bulunduğu dükkan önüne gelerek onunla tartıştı.TahsinYüksekova, bu sırada eşi SeyhanYüksekova'ya silahla bir kaç el ateş etti. SeyhanYüksekovayere yığılırken,TahsinYüksekova, aynı cadde üzerinde yine çiçekçilik yapan annesi ZülfiyeYüksekova'ya da kurşun yağdırdı.TahsinYüksekova, Bostancı istikametine giden dolmuşa binerek olay yerinden uzaklaştı.

        REKLAM

        OPERASYONLAR SÜRÜYOR

        Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı iki kadını ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Ancak her iki kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Polis çevre güvenliği alarak olay yerinde araştırma yaptı. Ekipler, bir yandan kaçtığı yöndeTahsinYüksekova'yı yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor.

        ŞüphelininTahsinYüksekova'nın cinayet, kasten yaralama, tehdit ve hakaret, ruhsatsız silah taşıma suçlarından sabıkalı olduğu ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa