Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) Süper Lig'in 19'uncu haftasında Göztepe, Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardıdan düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Antrenörü Yasin Güleryüz, önemli ve güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Güleryüz sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Maça çok tempolu başladık, Konya deplasmanından moralli geldik. Coşkulu ve önde basan bir takımla başladık. Gençlerbirliği'nin zaaflarını biliyorduk. Golleri bulduktan sonra topa hakim olmamız gerekiyordu, nitekim öyle oldu. Skorda 2-0'ı bulunca çok rahatladık. Topu kullanan, topu gezdiren, soğukkanlı ve keyif alan bir takım görüntüsü verdik. 2'de 2 yaptık, mutluyuz ve huzurluyuz. Maçın ikinci yarısında anlatılacak bir şey yok. Diğer maçımızı düşünmeye başladık. Cezalı olabilecek ya da sakatlığı ilerleyebilecek oyuncuları kenara aldık. Gençlerbirliği'ni de tebrik ederim. Centilmence bir maç oldu. Zorlu Beşiktaş maçımız var. Göztepe'ye yakışır bir oyunu Beşiktaş'ın sahasında da göstereceğiz."  

        MUSTAFA KAPLAN: "EKSİKLER DÖNÜNCE GEREKENİ YAPACAĞIZ" 

        Gençlerbirliği Teknik Direktör Mustafa Kaplan ise Göztepe karşısında çok önemli eksiklerle mücadele ettiklerini söyledi. Kaplan, "Öncelikle kazanan takımı kutluyorum. Mevcut kadroda en doğrusunu sahaya sürdük, bir şeyler yapmaya çalıştık. Üzgünüz, 3 cezalımız vardı, sakatlarımız vardı. Genç futbolcularımızla hamle yaptık. İlk devreyi 1-0 geride kapatacakken 1 dakikada bireysel hatalarla skor 3-0'a geldi. Böyle olunca zorlandık. Eksiklerimizin dönmesiyle bazı şeyleri değiştireceğiz. Eksikler dönünce gerekeni yapacağız" dedi.

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        -Yasin Güleryüz'ün açıklamaları

        -Mustafa Kaplan'ın açıklamalarıDHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2021-01-19 18:49:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa